Seçim Yapmak Biraz Zor Ama Birini Seçmek Gerekiyor;)
Edit;
Fear ve Far Cry2 hiç oy almadığından, gelen istekler doğrultusunda Doom3 ve World of Warcraft ile değiştirilmiştir.
En Beğendiniz Oyun Hangisi?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 06 Temmuz 2009 08:07
OP Yıllanmış Üye
11,538 mesaj
hepside birbirinden uzak oyunlar.biri fps bir spor;)anket biraz devrik olmuş.şöyle olabilirdi.en sevdiğinizözellikle böyle sordum, amaç en iyi oyun türü yada bir türün içindeki en iyi oyun değil, bütün türlerin içinde en beğendiğiniz oyun hangisi;)
'oyun türü' seçenekler de;fps;spor;shooter,yada 2 tane seçenekli olabilirdi.örnek;cod4 - MSW. v.açık ve net.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
802 mesaj
need for speed most wanted
müzikleri yeter :)
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
GTA IV.Devil May Cry IV de demek geçti bir an içimden ama GTA IV kadar etkileyemedi beni.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Doom 3'üm niye yok?!? en sevdiğim oyun odur benim, hiçbiri onun gibi etkilememiştir yani...
bunlar içindense GTA4 tabikide.
OP Yıllanmış Üye
11,538 mesaj
Yıllanmış Üye
374 mesaj
Oyumu cod 4 e verdim ama most wanted da ondan aşağı kalmaz.Her iki oyunuda defalarca bitirdim
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Üye
57 mesaj
Benim için cod4 ve cod 5 fakat ikisi arasındaysa cod 5.
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
gta 4 :D ama gta 3 ün taddı yok yakuzalar felan rus mafyasının pek tadı yok ama en gözde oyunum most wanted o polisler hiç bi oyunda yok :D nfsu3 çıkacaktı ne oldu ses soluk yok :
Gerek krizden gerekse başarısı gitgide düşen oyunlar sebebiyle EA'in Need For Speed oyunlarını yapan stüdyosu kapandı.Bunun üzerine NFSU3 hayalleri de suya düştü.Sonra da daha önceki Gran Turismo oyunlarını yapmış olan Slighty Mad Studios EA'in yayıncılığı altında NFS:Shift için çalışmalara başladı.Aynı zamanda Undercover'ı ve Skate'i yapan Black Box da NFS:World Online için çalışmalara başladı.Bir diğer NFS oyunu ise Army of Two'nun yapımcısı olan EA Montreal tarafından yapılmakta.Adı NFS:Nitro olacak oyun hakkında ise pek bir bilgimiz yok.NFS hayranları için iddialı oyunlar geliyor ne olacak bakalım bekliyoruzUmarım merak edenlere yardımcı olabilmişimdirSon Düzenleme: Psychonaut968 ~ 05 Temmuz 2009 18:50