* Su Soğutma ile desteklenen Xbox 360 Slim yer alıyor.
* Özel yapım bir kasaya sahip olan The Big O, EVGA'nın çift işlemcili Classified SR-2 anakartını temel alıyor.
* Blu-Ray Oynatıcı
* Üzerinde sıvı soğutma takviyesi ile 4.3GHz'e çıkartılan iki adet Intel Xeon X5680 işlemcisine yer veriliyor.
* EVGA'nın SLI modunda çalışan su soğutmalı dört adet GeForce GTX 580 FTW ekran kartı emirlerinizi bekliyor olacak.
* OCZ 50GB Vertex 2 SSD ile birlikte 2TB kapasiteli iki adet WD Caviar diske sahip olan sistemde maksimum disk performansını elde etmek için LSI Megaraid SAS 9260-4i RAID kartına ve 2000MHz'de çalışan 12GB DDR3 belleğe sahib.
* Enermax'ın 1050 Watt kapasiteli iki adet güç kaynağı karşılıyor.
En Çılgın Oyun Bilgisayarı İçin Geri Sayım Başladı
tek' e söyleyelimde artık ulu orta yere elektrik şebeke trafosu koymasına gerek yok zaten bu alet hayatını kaydırır tükettiği elektrik ile kullanmak için sanayi elktriği lazım anca beslenir. 10 bin ila 20 bin arası civarıdır herhalde sadece kasa.
Fiyat İse 17.000 Dolar :))
abi bune uzay mekiği gibi pekte ucuz valla uça biliyomu bari bu fiyata göre uçması lazım..:)
bunu alacak olana fare hediye ederler artık :)))))))))
o karttan bi tane bende olsun en kral oyunu en üst düzey çözünürlükte oynarım zaten abartmanın ve fazla para saçmanın ne anlamı var ki
bu linkten bilgisayarın özelliklerini kendiniz belirleyebilirsiniz
http://www.originpc.com/shop/pc/config-step1.asp
abi bune uzay mekiği mübarek ona o parayı hayatta vermem o paraya toplanan pcyle yapılacakları tahmin bile edemiyorum benim buna bu parayı vermem için yanında araba hediye etmeleri lazım bune ya kafayı yemişler bunu anca zengin çocukları alır 2 bakıp bi kenera atarlar onun için yapılmış bi alet maymun iştahlı zenginler için buna o parayı verecek akıllı ları çok merak ediyorum o parayı vermek için süper manyak olmalı..:)