CoD MW 3 , 2012 en kötü oyunu olsa yine de CoD hocam :)
en çok beklediğiniz oyun hangisi ?
- 1
- 2
Cod MW3 ve Assasins Creed Revolation ailecek bekliyoruz.
Diablo 3
CoD: ModernW 3
BattleField 3
Ve eğer Allah izin verirse Gelecek 40 yıl içinde Duke Nokem Forever 2
The witcher 2 idi,İlk oyunu 2007de çıktığı zamanlar oynamıştım,taa o zamanlardan beri 2.cisini bekledim durdum,Bu sene çıktı işte,3.cüyü beklemeye başladım:) onun dışında sağlam yapım yok ya beklediğim,diğer oyunlarda güzeldi ama beklememki onları,witcherin tadı başkaa :)
beklediğiniz oyunların hepsi harika bu kadar güzel oyunlar varken ben pc yi kapatamam :) oyunların videolarıda süper size birde bilmiyorsanız(büyük ihtimal biliyorsunuz ama) merlinin kazanı ve bolumsonucanavarı sitelerini öneririm oyuncular için süper siteler gerçekten
ayrıca e3 de görmüştüm rage ve bioshock çok bomba olacak :)
Assasins Creed Revolation
Diablo 3
OBLVİON SKYRİM(RPG) HARİKA BİR OYUN OLACAK BEYLER TAFSİYE EDİYORUM...
Assassin's Creed Revelations rakip tanımaz, türkiyede geçiyor senaryo
Assassin's Creed Revelations rakip tanımaz, türkiyede geçiyor senaryohaa tanıtım videosunda kızılaydan geçio taksimde dinleniodu :)oyun osmanlıda geçiyo tam olarak türkiye değil :)
:S aptal aptal yorum yapma istersen, bi bölümü türkiye'de nemrut'ta.. Hikayeyi oku, neyin nasıl oldugunu anla da öyle gel
:S aptal aptal yorum yapma istersen, bi bölümü türkiye'de nemrut'ta.. Hikayeyi oku, neyin nasıl oldugunu anla da öyle gel.. Osmanlı/ türkiye ne fark eder? beyler şu videonun ilk 50 saniyesindeki insanların konuşmasına bakın ''TÜRKÇE'' hatta geçen geceki kadın falan diyor makara bile yapıyorlar.. http://www.youtube.com/watch?v=XZYS_nFiWsI Ve hep devam eden ezan sesine de bakın.. faceman midir nedir, öyle saçma sapan yorumlar da yapma..
:S aptal aptal yorum yapma istersen, bi bölümü türkiye'de nemrut'ta.. Hikayeyi oku, neyin nasıl oldugunu anla da öyle gel.. Osmanlı/ türkiye ne fark eder? beyler şu videonun ilk 50 saniyesindeki insanların konuşmasına bakın ''TÜRKÇE'' hatta geçen geceki kadın falan diyor makara bile yapıyorlar.. http://www.youtube.com/watch?v=XZYS_nFiWsI Ve hep devam eden ezan sesine de bakın.. faceman midir nedir, öyle saçma sapan yorumlar da yapma..
arkadaşım sinirimi bozma bak ben tam olarak türkiye değil derken oyunun osmanlı zamanında geçtiğini belirttim sadece bu forumda harbiden terbiye kalmadı birdaha beni aşağılarsan yorumunu şikayet ederim daha 7 tane mesajınla bana öyle davranma burası kahvehane değil düzgün yorumlar yap
- 1
- 2