evet arkadaşlar bu yıl harika oyunlar yapılıyor ve oyuncularda bu oyunları dört gözle bekliyor peki sizin en çok beklediğiniz oyun hangisi mesela benim battlefield 3 peki ya sizin ?
en çok beklediğiniz oyun hangisi ?
- 1
- 2
Ne zaman çıkacak bilmiyorum fakat Max Payne 3
şimdide 2 yi merak ettim bir bakıyım :)Ben sana bişi söliyimmi max payne 2 ilk oynadığımda 8 9 yaşındaydım(2002 de çıkmıştı biraz geç oynadım) bence ozamanın oyun teknolojisine göre mükemmel bir oyun özellikle bullet time özelliği (ağır çekim) , kurşun efektleri falan inanılmaz ev sevdiğim max in yana doğru ağır çekimde uçup ateş etmesi sonra Havok Fizik Motoru 1.0'ın kullanılmış olması. Oyunda bu sayede bir çok cisimin kendine ait bir ağırlığı var ve çarpıldığında ya da dokunulduğunda gerçekçi bir şekilde düşüyor tek kelimiyle inanılmazSon Düzenleme: N\A ~ 08 Ağustos 2011 17:09
max payne 2 yi oynayıp bitirdim ve bitirdiğimde tam hatırlamıyorum ama yaşım küçüktü (şimdi de çok büyük sayılmam:D) 3 var mı di,ye her sene baktım ama bayağı bir hüsrana uğradım diablo 3 de öyle max payne 3 ve diablo 3 ü çok bekliyordum :)
call of duty mw3
battlefield 3
max payne 3
uncharted 3
deus ex
bu oyunları heyecanla bekliyorum ama profilime girip sistem özelliklerime bakınca emin olun benim adıma siz üzüleceksinizdir bu sistemle bunları oynamak biraz zor gibi :)
fifa ve pes 12 cod 8 bbc 3
valla bütçeniz varsa yeni pc alın rahat edin :D
biraz çocukça ama insanın sitresini fena halde alıyor tavukların canı cahenneme
şu chicken invadersin en son dördü vardı beşi çıktımı bilen varmı
insanın sıkıntısını gideriyor
PES 2012, FIFA 12, COD: Modern Warfare 3, Battlefield 3
Evet, biraz kalabalık bir takım :)
Battlefield 3
Diablo III
GTA V
LA Noire (PC için)
FIFA 12