arkadaaşlar oynadığınız,tavsye ettiğiniz,en çok beyendiğiniz online oyunların isimlerini yazarsanız sevinirim
ŞUANDA ONLİNE OYNADIĞIM OYUNLAR:
1:CAUNTER STRIKE 1.6
2:SA MP
3:FİFA 2011
arkadaaşlar oynadığınız,tavsye ettiğiniz,en çok beyendiğiniz online oyunların isimlerini yazarsanız sevinirim
ŞUANDA ONLİNE OYNADIĞIM OYUNLAR:
1:CAUNTER STRIKE 1.6
2:SA MP
3:FİFA 2011
modern warfare 2
black ops
most wanted
knight
Medal of Honor
Bad Company2
Crysis2
SF4
Kesinlikle PES 2011 ama az daha bekle pes 2012 çıkıyor,online da üstüne tanımam...
ta mostwanted yazmıssın most wantedi nasıl online oynuyoz ?? Hamachi denmi ??
1.Crysis bilgisayarıdman kaldırdım sırf multiplayer için tekrar kurucam ve oynicamm :D( Ah Şu Bizim Öğretmen bizden oyun istemişti bende Crysis, Crysis Warhead, Black Ops Vermiştim Ve Hepside Orjinal :( Okullar açılınca vercem diyo 4 ay önce vermiştim okullar kapanmadan veremedinmi :D 3 aydır hasret çekiyorum Crysis Multi Oynamak İstiyorumm =))
2.Wolfteam ( O bir Üsteğmen Bıraksam Saçma Olur 1.5 yıldır oynuyorum :D )
3.Counter-strike ara sıra giriyorum
Kardeşim ben şu aralar 5 tane oyun oynuyorum. Hepside farklı çeşitlerde oyunlar ve süperler. Strateji desen var savaş var yarış var freeroam da var.
Battlefield Play 4 Free
Need For Speed World
Age Of Empires Online
Gta San Andreas Multiplayer (zaten biliyosundur)
APB Reloaded
1 The SETTLERS IV... online oynayabilmek için bir nik gerekiyor. Bu niki sadece orijinal oyun paketinde verilen bir anahtar ile temin edebiliyorsunuz.
2 Ogame.. Bir mail adresi olan herkes kayıt olup oynayabilir.
3 IKARIAM
herkesin kendi tercihi olabilir, ben son günlerde fetih online oynuyorum. çok hoşuma gitti oyun. her zaman gözüme kan ve ölüler çarpan oyunları sevmiyorum.
yeni sınıf Rahip çıkınca daha da güzel olur oyun. tavsiye ederim.
facebook sayfası:http://www.facebook.com/pages/Fetih-Online/192567744110043
1.Pointblank
2.Need for speed underground
3.Wolfteam
Eskiler ama benim vazgeçilmezlerim.
1. Ultime Online
2.Counter Strike 1.6
3. World Of Warcraft Dota
world of warcraft var çok güzel bende oynuyorum eğer oyuna para verme gibi bir lüksün yoksa private serverlerde oynayabilirsin
Allods Online Türkiye
1 seneden fazla zamandır oynuyorum ve cidden daha önce bu kadar eğlendiğim bi oyun olmadı. Grafikler en yüksek kalite ayarında göz dolduruyor. Mapler gayet geniş, görev sistemi çok güzel, görevlerin tamamen Türkçe olması ve Türkçe seslendirmeli bi oyun olması da cabası. Astral sisteminden bahsetmiyorum bile. Oyuna para harcarım diyosan karşılığını fazlasıyla alabilecegin bi oyun