Knightonline çıkış tarihi 2001Bu mt2'nin daha çok oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmeyecek amaMetin 2 çıkış tarihi 2005
Demekki knight onlineın yapımcı firması oldukça ileri görüşlüymüş.
yaw bişiy sorcam ille benim moralimi bozmak için tuttun wikipediadan araştırmamı yaptın
çünki sadece wikipedi metin2 2005 tarihinde çıktı dioda :D
en çok etkilendiğiniz oyunlar
- 1
- 2
en güzeli 15 yıllık nintendo 64 ile zelda oynamak agaaa :D benden 2 yaş küçük atari be :D
Ben 96 lıyım atari 97 :D
Zelda-Super Marıo-Star Wars- Bi tane vardı uzaylılar falan geliyo adını hatırlayamadım o da harika :D
Hala çalışıyor hee :D
Fifa 2008'de Türkcell Süperlig Yok Acil Link Gönderebilirmisiniz Ben Aradaım Ama Bulamadım
Heavy Rain de bayağı etkilenmiştim.
la noire oynayın ... tabii biraz ingilizce gerekiyor ... dedektifsiniz ... oyundaki karakterler gerçek hollywood karakterleri ve yüzleri mimikleri ilginç bir teknolojiyle bire bir verilmiş ... oyun son derece gerçekçi ve siz sorguya aldığınız kişilerin doğru söyleyip söylemediklerini yüz hareketlerinden anlıyorsunuz ve eğer yanlış karar verirsenizde oyun devam ediyor fakat araştırmayı derinleştiremediğiniz için bazı bölümleri es geçmiş oluyorsunuz kısacası eğlenceli ... grafikleriyle gta 4 ten daha iyi
Ataride tank oyununda kartal vurulunca şok olurdum
la noire oynayın ... tabii biraz ingilizce gerekiyor ... dedektifsiniz ... oyundaki karakterler gerçek hollywood karakterleri ve yüzleri mimikleri ilginç bir teknolojiyle bire bir verilmiş ... oyun son derece gerçekçi ve siz sorguya aldığınız kişilerin doğru söyleyip söylemediklerini yüz hareketlerinden anlıyorsunuz ve eğer yanlış karar verirsenizde oyun devam ediyor fakat araştırmayı derinleştiremediğiniz için bazı bölümleri es geçmiş oluyorsunuz kısacası eğlenceli ... grafikleriyle gta 4 ten dahakonu la noire den açılmışken ( lafı geçmişken :D ) Ben oyunu yükledim 1-2 bölüm oynadım (ağırdan alıyorum 23 nisanda türkçe yama çıkabilir ) yüz mimikleri, konuşmalar, hareketler gerçekçi ve ilk oynadığımda garip geldi grafikler bence orta üst seviye karışımı bi mafia 2 gibi etkileyiciliği yok söylendiği gibi gta tarzı bi grafik..oyunun en büyük artısı (bence oyunun yapılma amacı) kişiyi kontrol ederken hareket özgürlüğü nesneleri elinize alıp incelemek , su borularından çatılara tırmanmak , not defterinize bakmak fln bunlar bi dedektif oyunu için güzel ama bi gerçek var oda araba kontrolü gerçekten Berbat ! gta vicecity deki araba kontrolu bile daha güzeldi :D
Sanitarium (Baş karakter Max'in Where am i diyip de kafada sargılarla uyandığı akıl hastanesinde başlayan oyun. O dönem için vay anasını dedirtmişti)
Bu alttaki ağlayan melek vidyosunda da irkilmiştim :)
Dedektif Fırtına (Belediye başkanının kızı kaçırıldı diye başlıyordu kaydetme yeri olmayan bu oyun da. Mecbur saatlerce bilgisayarı açık tutmaya çalışıp bitirmiştim. Yine o dönemdeki hem de her yanı Türkçe olan acayip bir oyundu şimdi bakınca komik gelse de. Sonra bulana kadar akla karayı seçtim firmayı aradım Chip'te Byte'de yazdım ama nihayet buldum tekrar :) Güzeldi epey hey gidi hey...)
benim en çok etkilendiğim ve beğendiğim oyun crysis 2 ve 2013 te crysis 3 çıkacak onun görüntü kalitesi 2 ye göre çok daha iyi olacak
Portal 2'nin sonunda Aperture Science'tan ayrılırken oluşan atmosferden etkilenmiştim. Gerçi oyun başlı başına etkileyici zaten ama sonu bir başka. "Ayrılık zor şey yaae" hissiyatını veriyor.
Battlefield 3'te Dima'nın söylediği "You don't shoot him, millions will die" sözü ve o an çalan müzik beni baya etkilemişti. AC Brotherhood'ta Villa baskını ve çalan müzikte baya etkileyici idi.
Ben en çok Zelda'yı sevmiştim bee
Ah o Nintendo 67 yok mu...
Benle akran hala çalışıyo mübarek.