evet arkadaşlar en çok etkilendiğiniz oyunlar nedir ? mesela benim assasins creed revelationsun altairin orada ölümü beklemesi çok etkiledi .
en çok etkilendiğiniz oyunlar
- 1
- 2
Gta Vice City de
Oyunun en sonunda Tommy tüm adamları tarafından haksızlığa uğruyordu.
Diaz ın hayvan gibi ölmesi :D(Burda çok gülmüştüm)
Ve en sonunda Lance ı öldürmemiz.Beni çok etkilemişti.
Oyunun sonu çok iyiydi
(Dalga geçmiyorum.Yanlış anlaşılmasın lütfen)
Call of Duty Modern Warfare 2'deydi galiba.. Makarov'un hava limanındaki insanları öldürmesi beni çok etkiledi.
God Of War'daki karakterin kendisinden BİN kat güçlü yaratıkları alt etmesi..ve birde bir bölüm var yerden kılıçı çıkarmaya çalışıyor orda kılıcı çıkarmaya çalıştığında müthiş efektler oluyor sanki o kılıcı gerçekten biz çıkarıyoruz..
bir zamanlar c.s oynarken 10 heltim olmasına rağmen 5-6 adam öldürmüştüm ve son 2 sini tabiri caizse refleks imle bir anda 1-3 tabancayla vurdum hemde beyin muhteşemdi sanırım adrenalin patlaması yaşamıştım ve 6 kişiyide öldürüp bombayı imha etmiştim
siz daha çok oyunların senaryosundan bahsetmişsiniz ancak bende oyunda kendi yaşadığım kendi kaderimi kendim belirlediğim bir anı'mı anlattım
valla sahne falan aklımda yokta , özellikle Limbo beni çok germişti...
Özellikle oyunun sesleri acaip germekte.... Karışmasın ama boş korku değil sadece yüksek dozlu gerilim tam bir sinir harbi...
Zaten oyunu tamamlayamadım :( çok gerdi bıraktım...
valla bi gün CS de dust oynarken (CT yim bu arada) sağ taraftaki ahşap kapının solundaki girişe flash atıp dalmıştım elimde 3-3 vardı. zamanlamayı ayarlayamayıp bende kör olmuştum xD. haybeye sıktım,4 adamın 4ünede hs atmıştım. nasıl denk geldi bende anlamadım.
Sonuç : Ban ! :D
Commodore 64
Oyun BATTY
Tam 64 level geçtikten sonra çok hoş bir karşılama ekranı ile bonusları verdi. ve başa döndü.
64 leveli 3 senede geçtikten sonra oyunu crack edip sonsuz hak almayı öğrenmiştim. O zaman da hiç zevki kalmamıştı :S
En çok etkileyen oyun Fifa 2005 :) pc'mdeki ilk oyun. ne oynardım bee :D
knight oynayab bilir +7 bir itemi 8 e dayamanın zorluğunu ardarda 3 item 8 e geçirince çok etkilenmiştim :))Hayatımda o kadar saçma bi oyun görmedim o tip online oyunların hepsi konusunu Metin2 den çalmış gel bide metin2 de + bas iteme :DEdit: Metin2 hem daha gerçekci hem daha iyi
Half life2, the suffering,Oblivion,,Crysis2,Battlefielt serisi ve Metro 2033
Hayatımda o kadar saçma bi oyun görmedim o tip online oyunların hepsi konusunu Metin2 den çalmış gel bide metin2 de + bas iteme :DKnightonline çıkış tarihi 2001Edit: Metin2 hem daha gerçekci hem daha
Metin 2 çıkış tarihi 2005
Demekki knight onlineın yapımcı firması oldukça ileri görüşlüymüş.
Crysis ve crysis warhead her oynadığımda oyunların ne kadar başarılı olduklarını bir kez görüyorum.
- 1
- 2