nukantaelvis o anlamda değil mesela bir site bütün gazeteler içinde tıkladığın zaman sayfasına erişiyosun öyle siteBuradan hemen hemen bütün gazete ve dergilere ulaşabilirsin.
En Çok Hangi Gazeteyi Alıyorsunuz?..
tolga2207Paylaşımın için sağol.Arkadaşlar sizce en iyi internet gazetesi hangisi?nukantaelvis o anlamda değil mesela bir site bütün gazeteler içinde tıkladığın zaman sayfasına erişiyosun öyle siteBuradan hemen hemen bütün gazete ve dergilere ulaşabilirsin.
nukantainternetten okuduğunuz gazete siteleriGazete değil ama ntvmsnbc.com'u takip ediyorum.
Posta + Takvim + Evet gazetelerini okuyorum...
ben sadece belli bir kesmin fikirlerini yazıp yanlı haber yapmayan gazeteleri okumaya özen gösteriyorum...posta gazetesini (özellikle haydar amcanın yorumları tam bomba) okuyorum...gazete dediğin insanları aydınlatmalı:)))
Bende internetten okuyorum tv yi sorarsanız hiç bakmıyorum gerçekten sabah nasıl ewden çıkıp okula gidiyorum akşam pc başındayım müzik internet falan derken gün bitiyor zaten......;)
cici__46Bende internetten okuyorum tv yi sorarsanız hiç bakmıyorum gerçekten sabah nasıl ewden çıkıp okula gidiyorum akşam pc başındayım müzik internet falan derken gün bitiyor zaten......;)nerden okuduğunu öğrenmek istiyor bu konuyu açan kişi zaten; internetten de gazetenin online sayfalarına ulaşılabiliyor pekala.
gazi909ZAMAN_gerçekler Zamanla anlaşılırdediğin gibi bi adam gibi gaste zaman var diğerleri çıplak mankenler sapık sapık hikayeler hardar dümenin sapık sorulara sapık cevapları valla eve sokamıyorum eve butür gasteleri okuyamıyorum evde babamın yanınsda falan valla ayıp türk gastecilik ahlakı çok bozuk eline gaste mi alıyon ayıp dergimi belli değil
gazi909ZAMAN_gerçekler Zamanla anlaşılırayrıca tercihin güzel olmuş tebrikler
gazi909ZAMAN_gerçekler Zamanla anlaşılırkim ne derse desin adam gibi gazete isteyenler için ZAMAN
İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunuyum. 20 seneye yakın bazı ulusal gazete, televizyon, haber ajansları ve dergilerde haber müdürlüğü, sorumlu yazıişleri müdürlüğü ve genel yayın müdürlüğü yaptım.
Türkiye liberal ekonomiyle tanışmadan önce gazeteciliği sadece "gazeteciler" yapardı. Sonra da işadamları basın sektörüne girdi. Ardından iş takipçiliği, ihale kapma yarışı, tetikçilik gibi alanlarda bir silah olarak kullanılmaya başlandı basın. Sektörde sizin de bilemeyeceğiniz çok daha çirkin şeyler dönüyor. Gazetelerin sayfalarına, televizyonların ekranlarına yansıyanlardan çok daha farklı şeyler.. Ve maalesef severek okuduğunuz gezetenin, izlediğiniz televizyonun birilerinin elinde kitleleri "manipülasyon" aracı olarak kullanıldığından haberiniz olmadan onları takip ediyorsunuz. Okuyucu-izleyici medya patronları için birer "nesnedir." Zihinleri dönüştürülmesi gereken birer nesne...
Ve vaktiyle, büyük gazete olmakla övünen bir gazetenin eski patronu, "Türkiye'de birinci kuvvet basındır." demesinin ardında da bu yatıyor.
Arkadaşlar, bu ülkede basın olmadan ihtilaller bile yapılamaz. Basın olmadan hükümetler bile devrilemez. Bu ülkede demokrasinin en büyük düşmanları meslektaşlarım arasından çıkıyor.
Okuyucu-izleyici olarak kitlelere düşen görev, her duyduğu ya da okuduğu haberin ardına düşmemesidir. "Toplum mühendisliği" adıyla birilerinin çıkarlarına hizmet etmemektir. Toplumsal hafızamızı yoklayarak dün yapılanları iyi analiz etmek gerekiyor. Bu ülkede, siyesi düşüncesi, inancı ne olursa olsun hepimiz tek bir gemide, Türkiye gemisindeyiz. Dışardan destekli, içerden piyonlu oyunlara gelmemeliyiz.
Elimize aldığımız gazete, ya da izlediğimiz televizyon... (Birçoğunun) Günahları sevaplarından çoktur. Buz dağlarının altında karanlık bir yüzey vardır.
Arkadaşlar! Karamsar bir yazı oldu, farkındayım. Gazetecilik mesleğinin çilesini çekmiş bir arkadaşınız olarak bunların da bilinmesini istedim. Daha da ötesi sizin sezgilerinize kalmış..
mustafa0155sadece ve sadece zaman okuyorum.arada önemli olaylar olunca zaman + cumhuriyet + "doğan grubu mensubu bir gazete"karışımı yapmak lazım birinin eksik anlattığı diğerinden tamamlanıyor....
Gündemi, her zaman muhalefettekilerin gözüyle takip ederim. Çünkü ozaman gerçekleri yazıyorlar.
Gazeteye para vermem, inerim aşağıya bir çay içer tüm gazetelere bakarım + internet. Magazin ve Spor sayfaları hariç.
physfgarada önemli olaylar olunca zaman + cumhuriyet + "doğan grubu mensubu bir gazete"valla arkadaşım keşke inanabilsem cumhuriyet ve doğan gurubunun gazetelerine.karışımı yapmak lazım birinin eksik anlattığı diğerinden tamamlanıyor....
mustafa0155valla arkadaşım keşke inanabilsem cumhuriyet ve doğan gurubunun gazetelerine.işte meselede o zaten kimin ne kadar yalan söylediğini anlıyorsun.ne kadar halkı kandırıp tarafsızlık adı altında taraf olduklarını...tıpkı bir kavgadan sonra iki tarafı da dinleyip yüzleştirip sonuca varmak gibi...
ben ZAMAN gazetesinden şaşmam.ve "yaftalanmadan düşünün" derim.