en çok okuduğunuz gazete hangisi
En Çok Hangi Gazeteyi Alıyorsunuz?..
ben bir gazeteciyim. yani bu konuda lisans eğitim aldım. fakat elim hiç gazete almaya gitmiyor. neden mi?
çünkü hiçbirisinde gazeteciliğe gereken değer verilmiyor. bir arkadaşım hürriyet gazetesinde 1 yıl çalıştı (ücretsiz staj yaptırıldı) sonra kadroya bile alınmadı.
bir arkadaşım vatan gazetesinde 1 yıla yakın bir süredir çalışıyor ücret almıyor, hala deneniyor, kadro bekliyor.
bir arkadaşım kanal 7 de çalıştı 6 aya yakın bir süre ücretsiz (işe alınırım umuduyla) stajyerliğe dayanabildi
duyumlarım basın sektöründeki (TV-gazete vs.)en kaliteli işin (ücret, iş ahlakı, sigorta vs.) NTV'nin yaptığı yönünde. bu da kendisini gösteriyor zaten.
eve gidince NTV veya müzik kanalları izliyorum. NTV'nin grubundaki dergileri okuyorum. gazete de elime geçerse teknik olarak incelemek için ayırt etmeden göz atıyorum.
gazetecilik dünyanın her yerinde en prestijli, en önemli meslek dallarından biri olmasına karşın, ülkemizde halk tarafından "paparazzi"den ibaret olarak algılanıyor.
"sen reha muhtar gibi mi olacan?" sözleriyle okuduk okulu. ya da
"ülen şu acun gibi gazeteci olmak varmış."
oh be içimi döktüm...
Ben sadece Cumhuriyet'i para vererek okuyorum geri kalanını yani sabah ve hürriyet'i internetten okuyorum
yetiyor bana
bizim ülkede gazeteler birilerinin slahı olmak için yad iktidara yağ çekmek için kullanılan objeler bütün basın bir anda dönüyor
bazı gazetelerin ismini verdim fakat, sanılmasın ki bu işi sırf onlar yapıyor. al birini vur ötekine hesabı, hepsi aynı.
Ben de internetten hem yerli hem yabancı medyayı takip ediyorum. Milliyet en başta geliyor. Sonra NTV.
Ama ana haber sayfam İngilizlerin 'The Guardian' gazetesi. Zaten burda okuduğum haber bir süre sonra Milliyette.
Cumhuriyet ve Milliyet'i takip ediyorum. Televizyon kanalı olarak NTV, Kanaltürk, ART. İzlemek isteyen arkadaşlar olursa Kanaltürk'teki "Politika Durağı" ve ART'deki "Türk Kahvesi" programlarını tavsiye ederim.
Cumhuriyet okuyorum.Bazen okuyamıyacak kadar meşgulde olsam alıp bir kenara koyuyorum.
4 yıl Sabah
6 yıl ve devam edegelen bir şekilde Zaman
Bilgisayar ve oyun dergisi dışında hiçbirşey okumam.
Gazete ve kitap okumaktan nefret ederim.
Bilgisayar ve oyun dergisi dışında hiçbirşey okumaya tahammül bile edemiyorum.
Kısaca okumaktan nefret ederim.
Lafı bile tüylerimi diken diken etti :)
Vakit ve Milli Gazete....
saygılar...
gazeteci arkadaşın söylediği nedenlerden ötürü gazete okumuyorum.
bizdeki gazetelerin çoğu ciddiyetten uzak ve belli sermaye gruplarının etkisinde.
ciddi takılanlar ise ideolojik yayın yapıyorlar.
spor sayfaları ise yalanlarla dolu.
o nedenle gazete okumuyorum.
sabah+hürriyet.internetten de milliyet.
internetten okuduğunuz gazete siteleri hangisi
site adı yazan yoktu elvis
Akşam gazetesini okuyorum.İnternette milliyet...
internetten milliyet, internetten hürriyet, internetten sabah derken herhalde tahmin edersin ki site isimlerini açıkça vermiş oluyoruz. Okuyanlar herhalde akıl edebilir www.milliyet.com yazabilmeyi, değil mi?