bugüne kadar bu formda binlerce konu açıldı şimdi bu ankette arkadaşlar hangi konu başlığı en çok açıldı onu tespit edecez böylece en çok hangi konu baydı onuda görecez
en çok hit alan konular (ANKET)
Sistem toplamak için tavsiye istemede bi sorun yok. O seçeneği kaldırsan daha iyi olur.
Erşah'ın dediği gibi AMD mi ? Intel mi ? / ATI mi ? nVidia mı ? / Hangi Antivirüs programı ? / Saçma sapan başlıklar.
Bunlar en çok açılan ve uyarılan konular.
Konu başlığını değiştirsen daha iyi olur mesela 'En çok hit alan konular ?' olabilir.
Sistem toplamak için tavsiye istemede bi sorun yok. O seçeneği kaldırsan daha iyi olur.
Erşah'ın dediği gibi AMD mi ? Intel mi ? / ATI mi ? nVidia mı ? / Hangi Antivirüs programı ? / Saçma sapan başlıklar.
Bunlar en çok açılan ve uyarılan konular.
Konu başlığını değiştirsen daha iyi olur mesela 'En çok hit alan konular ?' olabilir.
doğrudur en hit olsa daha iyi olur sistem toplamak isteyenlerin kafası genelikke heyecandan karışır burda da yorum yazanlardan destek almak istiyorlar :)
Yok adem en çok aynı başlıktan açılan konuları kastettik.
hangi virüs programı daha iyi
sistemim hakkında ne düşünüyorsununuz
intel amd cekismesi hic bitmez bence
bazen yeni bilgisayar aliniyor daha sonrada buraya danisiyorlar
onu anlamiyorum almadan once neden danismiyorlar onuda anlamiyorum.
youtube'a girilemediği zaman
youtube konuları çok açılıyor ve en çok yorum bu konulara yapılıyor.
yapamadım....
beceremedim...
girmiyor...
giripte video oynatmıyor...
diye bir sürü salak sulak yorum
Anketi oluştururken ya da sonradan düzenleyerek ankete sadece üyelerin oy vermesini sağlayabilirsin.
Üye olmadan'da oylamaya katılım sağlanabiliyor.bunu yapacaklarını tahmin etmiyordum ama madem böyle boş işlerle uğraşacak insanlarda var ozaman dediğin gibi yapalım kardeşim sadece üyeler olarak güncellendi ;)
Bütün tarayıcıları aç tek,tek oy kullan , bence böyle bir sistem olması sağlıklı değil.
bence virüs programına çok konu açılıyor halbuki senede bir açılması lazım bu konunun çünkü hersene yeni sürüm çıkıyor onun haricinde sizce bilgisayarım nasıl gibi basşlıklar var bunlarda cok anlamsız yeni bilgisayar alcak olursun eyvallah ama mevcut bilgisayarın nasıl olduğunun fikrini almak biraz sacma geliyor acıkcası