evet arkadaşlar tecrübe ve duyumlara dayana bir anket sayılır cevaplarınızı bekliyorum...
ASUS,SONY VE TOSHİBA HAKKINDA ISINMA SORUNU DA??
En Çok Isınan ve Isınmayan Laptop_?
toshiba'nin isinma sorunu var. Ev arkadaşım toshiba laptopunu kitap üzerinde kullanıyor :S
sony vaio nw130j kullanıyorum ısın sorunum yok 24 saat açık kaldığı zamanlarda bile olmadı hatta daha fazlada açık kaldı yine yok
BENİM BİLGİSAYAR CAYIR CAYIR YANIYOR (TOSHİBA A300) SONY KULLANMA FIRSATIM OLDU SONY HİÇ ISINMIYOR DESEM YERİDİR
aslında ben oyun da oynayacağım için ve Adana'da yaşadığım için ısı en büyük problem
toshiba almayı düşünüyordum genel olarak ısınma sorunu var asus oyun için süper laptoplar sunuyor
o ısınıyor mu bilemiyorum sony iyi fikir 2500 liraya kadar bütçem var ama sony ve toshibanın kötülüğü
ekran kartlarını düşük tutmaları veya ekran kartı iyi ekran küçük :( örneğin;
VPCF111FX/B SONY VAIO LAPTOP
İşlemci
Intel® Core 1333MHz 1.6GHz. 6MB Cache Bellek i7-720QM İşlemci
RAM
4 GB DDR3 1333 Mhz (Max.8 GB) Ram
HDD
500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
İşletim Sistemi
Microsoft Windows® 7 Home Premium İng-Tr (64 Bit)
Optik Sürücü DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ
Ses Çıkışı
Intel High Defination Audio
Batarya
Lithium-Ion battery
Batarya Ömrü
4 saat
Entegre Kamera
Var
Chipset
Mobile Intel® PM55 Express Chipset
Ekran Kartı
NVIDIA GeForce GT 310M Max.2263 MB Ekran Kartı ( 512 MB Paylaşımsız)
Ekran Ölçüsü
16.4”
Ekran Çözünürlüğü 1600 x 900
Model
VPCF111FX/B
Built-in Modem
*
Wireless LAN Type
802.11b/g/n
Ethernet network
10/100/1000
Bluetooth Var
Derinlik
264 mm Yükseklik
31-41 mm
Ağırlık
3.1 Kg
Genişlik
388 mm
4 Pin i.LINK™ (IEEE1394), 400 Mbps 1 HDMI 1 DC in 1 Card Reader 1 Microphone Input 1 Headphone Jack 1 RJ-11 Direct Port (Modem) * RJ-45 Direct Port (Network) 1 USB Port (quantity) 2 VGA 1 S/PDIF Output 1 Express Card Slot 1
http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=44325
Bir inceleyin derim, Toshiba'lar ısınmaz. Açıkçası marka olarak tek geçerim.
abimdede a300 var gerçekten ısınma sorunu var
ama qosmiolarda ısınma problemi çok az bildiğim kadarıyla vatandaki qosmio f60 ideal bence
Bende de A200-23U var ve hiçbir sorunu yok. Muhtemelen abinizin bilgisayarının içinin temizlenmesi gerekiyordur.bütün toshibalar sorunsuz olcak diye bişey yok
senin laptop un sorunsuz olabilir
ve üretimde kullanılan malzemeler serilere göre değişir
belki de a300 serisinde böyle bir problem vardır orasını bilemem
Her markanın sorunlu cihazları çıkabilir. Gerekirse garantiden değiştirilir. Abinizinki ısınıyor diye, ki ne kadar ısındığını, ısınma ile neyi kastettiğinizi bilmiyoruz, bütün Toshiba'lar veya bütün X markalar ısınıyor diyemezsiniz.
bu mesajda tüm toshiba a300 serisi ısınıyor filanmı dedim acaba ben
abimdede a300 var ve gerçekten ısınma sorunu vardı dedim
önce düzgünce bi okuyun şu mesajları
ayrıca siz genellme yapmayı biliyosunuz toshibalar ısınmaz. diye bende söylüyorum işte hepsi aynı değil
ısınma sorunu olanlar var
ayrıca bunu birtek bende demiyorum yakamoz adlı üye de aynı şeyden bahsetmiş
BENİM BİLGİSAYAR CAYIR CAYIR YANIYOR (TOSHİBA A300) SONY KULLANMA FIRSATIM OLDU SONY HİÇ ISINMIYOR DESEM YERİDİR
Genelleme yapıyorum çünkü sekiz yıldır dizüstü bilgisayar kullanıyorum; Toshiba, Sony, HP kullandım, farklı farklı modellerini. Arkadaşlarımın sahip olduğu muhtelif cihazlar elimden geçmiştir. "Onboard" ekran kartlı bir Sony kullanmışsanız, daha az ısınıyordur elbette. Merak ediyorum kaç derecede çalışıyor acaba kullandığını bilgisayarların bileşenleri? İçi hiç temizlenmiş mi?
hp compaq babamda var, 2 saat açık kalsın altına dokunamıyorsun bir süre sonra da aşırı ısınmadan kapanıyor
KARDEŞ BENİM BİLGİSAYAR BOŞTA HİÇBİRŞEY YAPMADIĞIM HALDE EN DÜŞÜK 45
İNTERNETTE DOLAŞIRKEN 55 65
OYUN OYNARKENDE 85 DERECEYİ GÖRÜYOR
YAHU BİZ YALANMI SOYLUYORUZ ISINIYORSA ISINIYOR DIYORUZ SANKI SONY BENIM ORTAĞIM
bende yeni leptop aldım 2 hafta kadar asus x64v serisi sadece oyun oynarken ısınma sorunu yaşıyorum, o da normaldir toshiba alıcaktım normalde ama iyike almamışım elime ne zaman a300 geçse alev topu gibi ..
bende yeni leptop aldım 2 hafta kadar asus x64v serisi sadece oyun oynarken ısınma sorunu yaşıyorum, o da normaldir toshiba alıcaktım normalde ama iyike almamışım elime ne zaman a300 geçse alev topu gibi ..senin asusun ekran kartı 220m herhalde pek iyi değil gta 4 falan oynayabiliyormusun?low ayarlarda
asusun yeni modellerinden düşünüyorum yaza ama şüpheliyim toshibada ısınıyor yazın burda erir valla:D
fanlarını hiç değilse sene 1 temizletirseniz ısınma sorunu olmaz.kimisi 3 sene fan temizletmez sonra da benim bilgisayarım ısınıyor ısınır tabi.tozlar içinde nargile kurmuş:D tomak tomak.fanın içi toz doldukça ısınmaya başlar.
eklemeyi unutmuşum bende daha önce dell vardı.2002 de dizüstüler gerçekten hala çok uyduruk sistemlere sahipler.2.5 milyar veriyorsunuz ama saçma salak özellikleri var.oyun performansları yerlerde zaten çok da birşey beklememek lazım 512 mb ekran kartı nedir çöpe atsan eskici almaz