Bu konuyu açan Ve buduruma getirenler Sapıtmış sanki.....
En Çok Kimin Resmini Merak Ediyorsunuz?
- 1
- 2
Off! Merak edecek başka bir şey kalmadı mı? Tamamen saçmalık. Kim kimin fotoğrafını çoook merak ediyorsa özelden mesaj atar, gösterirse gösterir göstermezse göstermez bu kadar basit!
KARDEŞİM B.KUNU ÇIKARDINIZ HEEE İYİCE ABARTTINIZ
ee yigido attıgın tası cıkartmak sana düstü:)
merve_merveee yigido attıgın tası cıkartmak sana düstü:)maalesef konuyu kapattıracağım.Başka çaresi yok.
Y.İ.Ğ.İ.D.O.KARDEŞİM B.KUNU ÇIKARDINIZ HEEE İYİCE ABARTTINIZPeki bir şey sorcam. Bu konuyu açarkenki amacın neydi?Son Düzenleme: Raistlin ~ 06 Mayıs 2009 16:53
mystical93Peki bir şey sorcam. Bu konuyu açarkenki amacın neydi?Aslında bu konuyu ben açmak istemedim tamammı sadece merve ni açtığı konuyu düzgün bir şekilde devam ettirmekti.
Y.İ.Ğ.İ.D.O.Aslında bu konuyu ben açmak istemedim tamammı sadece merve ni açtığı konuyu düzgün bir şekilde devam ettirmekti.Peki o zaman ona sorayım onun o konuyu açarkenki amacı neydi?
Bence ortamı germeye hiç gerek yok, huylu huyundan vaz geçmez. Bir birimizi kırmayalım. Havayı biraz olsun yumuşatmak adına, sanal alemde ilk kez resimlerimden birkaçını paylaşmak istiyorum. Madem burası bir paylaşma, tanışma forumu ve böyle bir başlık açılmış, o halde ilk kişisel resimleri ben paylaşayım. İsteyen baksın isteyen bakmasın, isteyen de delikanlı gibi kendi resmini koysun. Kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok.
Ben ve ailem.
Yorgun demokrat.
Benim afacanlar.
Tom ve Jerry.
Babaya suikast hazırlığı yaparlarken.
Bankayı hortumlarken.
Bu ne yav, sadakamı veriyorsun.
Ganimet paylaşımında anlaşmazlık çıktı.
Gizli gizli zimmetine geçirirken.
Aşırdığı karpuzu ham yaparken paparazziye yakalandığı an.
Yukarıdaki resimleri çeken poet rumuzlu Murat arkadaşıma teşekkür ederim. Darısı kendisinin başına.
- 1
- 2