Arkadaşlar forumdaki arkadaşlardan en çok kimin resmini merak ediyorsunuz.Ama konuyu cıvıtmayın İçine Etmeyin yani herkes istediği kişiyi yazacak 30 yanıt olunca bu 30 yanıt içinde en çok hangi isim varsa o kişi resmini koyacak.
En Çok Kimin Resmini Merak Ediyorsunuz?
- 1
- 2
Tamam cıvıtmıyoruz, merve kardeşimizin gerçek resmini istiyoruz.
ben en çok ahmet79 un resmini merak ediyorum forumda baya bi kişiye yardımcı oldu benim bildiğim kadarıyla tabiki...)
piRe_Tamam cıvıtmıyoruz, merve kardeşimizin gerçek resmini istiyoruz.pire arsivlerden bulursun ki resmimi baskası istese neyse sen bari isteme
merve_mervepire arsivlerden bulursun ki resmimi baskası istese neyse sen bari isteme
piRe_Tamam cıvıtmıyoruz, merve kardeşimizin gerçek resmini istiyoruz.Bende merve'nin resmini merak ediyorum ama mümkünse G-String giymemiş normal bir resmini yalnız JADEX haklı elinde chıp yazılı bir kağıt olmalı yoksa internetten herhangi birinin resminide buraya koyabilir garantisi yok bu işin.Hadi bakalım kanıtla o resimdekinin sen olduğunu..!
kyle
güzel konusuyosun ama belki önceki konu o kadar cıvımamıs olsaydı o dedigini rahatlıkla yapardım
ama
is cıgrından cıktı inat olayına dönüstü forumda baska asla biyere kendi resmimi koymam
sütten dilim yandı
bu yüzden beni lütfen marur görün..
yigido yada ayıp oluyo konu yine kaynıyacak bu gidisle:)
KylieBende merve'nin resmini merak ediyorum ama mümkünse G-String giymemiş normal biryaa niye ya g-string li resim olsun ne demişler çayda lipton hatunda ip don :)
(şaka ha diğer konudaki gibi bana da sarmayın da) ama harbiden herkes görmüş diğer konuda ben geç kaldım ühüüüü bende görmek istiyorum. hem konu en çok kimin resmini merak ediyorsunuz değilmi? ee tamam işte
Ooo! Razor nerelerdesin sen ya özlettin kendini bakıyorumda G-String konusunu görünce hemen geldin
sen ne diyorsun ya g string bu harika bişey kızlarda en kötü kalçayı bile muhteşem gösterir
ufuk_mertÖnceden de merak edip isteyenler oldu ama üzgünüm nette resimlerimi veremem kimseye bu her gün yazdığım forum bile olsa ben merveden istedim çünkü ilk kendi resmini o koymuştu siteye.
KylieÖnceden de merak edip isteyenler oldu ama üzgünüm nette resimlerimi veremem kimseye bu her gün yazdığım forum bile olsa ben merveden istedim çünkü ilk kendi resmini o koymuştu siteye.ben sizin resminizi görmek istedim tabi koyup koymama kararı size kalmıs. kararınıza saygım var
merve konusuna gelince cok iyi bir arkadasım kendisi onun adına diger konudaki yorumlar icin cok üzüldüm bence fazlasıyla abartmıslar olayı
bu gstring olayı falan bu konuda bile hala devam ediyo.
tr dısında büyüdügü icin biraz buraya göre ucuk olabilir ama kesinlikle saglam kızdır öyle kolay lokma falan degil yanii
ufuk_mertben sizin resminizi görmek istedim tabi koyup koymama kararı size kalmıs. kararınıza saygım var
merve konusuna gelince cok iyi bir arkadasım kendisi onun adına diger konudaki yorumlar icin cok üzüldüm bence fazlasıyla abartmıslar olayı
bu gstring olayı falan bu konuda bile hala devam ediyo.
tr dısında büyüdügü icin biraz buraya göre ucuk olabilir ama kesinlikle saglam kızdır öyle kolay lokma falan degil
Başka dalgamı kalmadı ne işsiniz kardeşim ? forum burası Modellik alanı degilki çıkıp boy gösteriyorsunuz. bizene o kızdan bizene onun g-strıng'den her konuda bundan bahsetmeyi ver !!!
mk1ben en çok ahmet79 un resmini merak ediyorum forumda baya bi kişiye yardımcı oldu benim bildiğim kadarıyla tabiki...)aynen katılıyorum
byburak2009sen hangi telden calıyosun çalma tavsiye etmem akordun bozulmus cünkü..
Başka dalgamı kalmadı ne işsiniz kardeşim ? forum burası Modellik alanı degilki çıkıp boy gösteriyorsunuz. bizene o kızdan bizene onun g-strıng'den her konuda bundan bahsetmeyi ver !!!
1. merve_merve
2. PiRe
3. Kylie
Her fotoğrafın parmak izi vardır. buna EXIF denir.
Merve diger foruma koyduğu fotoğrafın orjinalini Rapide koysun bakalım Exif
bilgileri doğrumu.... diğer seçenekte olur. ismi yazılı kığıdı tutarak foto..
(bende o fotoğrafın FAKE olduğunu düşünenlerdenim)
kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilim deme gibi bi lüksün yok, attıysan bi kuyuya taş çıkarmakta sana düşer. nede olsa biz kırk arkadaş çıkartamadık...
Kimsenin resmini görmek istemiyorum. Merak etmiyorum, beni ilgilendireceğini de düşünmüyorum.
Arkadaşlar konu yine cıvımaya başladı,
Milleti eleştirmek için konuyu bulandırmak için yanıt yazmayın bunu konunun başındada yazmıştm ama bazı arkadaşlar anlama kıtlığı çekiyor heralde bu 1
Bazılarının fotoğrafını isteyipte kendi fotoğrafını koymak istemeyenlerde konuya yanıt yazmasınlar bu da 2
Coşkun OLCAKimsenin resmini görmek istemiyorum. Merak etmiyorum, Beni ilgilendireceğini de düşünmüyorum.o zaman bu konuya yanıt yazmaHerkes görmek istediği kişinin adını yazsın yeter.Hiçkimseyi istemeyenlerde birşey yazmasın.Hadi konuyu cıvıtmadan devam
Son Düzenleme: Y.İ.Ğ.İ.D.O. ~ 06 Mayıs 2009 12:32
Y.İ.Ğ.İ.D.O.o zaman bu konuya yanıt yazmaSebep?Kimin resmini görmek istiyorsunuz demişsiniz bende kimsenin resmini görmek istemiyorum demişim kimin nereye ne şekilde cevap yazacağına siz mi karar veriyorsunuz??
Coşkun OLCASebep?Kardeşim adı üstünde ["Kimin Resmini Görmek İstiyorsunuz"] kimsenin resmini görmek istemiyorsanda bırak birşey yazma sende kalsın öyle değil mi?Böylece konu bulanklığıda yapmamış olursun.Kimin resmini görmek istiyorsunuz demişsiniz bende kimsenin resmini görmek istemiyorum demişim kimin nereye ne şekilde cevap yazacağına siz mi karar veriyorsunuz??
Son Düzenleme: Y.İ.Ğ.İ.D.O. ~ 06 Mayıs 2009 12:45
- 1
- 2