arkadaşlar Sony Hx 20v diger yandan Panasonic Lumix TZ30 .ikiside güzel çekim yapıyor flickr daki resimlere baktım fakat panasonic daha dogal çekim yapıyor sanki.sony da eisa ödülü almış ve amazon sitesinden en çok satan foto makinesi panasonic.yorumlarada baktım bir tek bataryasında şarjında şikayetçilermiş kullananız varmı içinizde yada bilgisi olan bu konuda siz ne düşünürsünüz ? gerçekten panasonic ya da sony aradıgımız makinemi yoksa daha iyi farklı modeller varmı önerebileceğiniz yardımcı olursanız sevinirim .sevgiler.
En çok satan Panasonic mi eisa ödülü almış Sony mi
neden ödül amış cihaz iyi cihaz sayılmazmı yada reklam amaçlımı düşünüyosunuz bu ödülleri yoksa ?
dogrudur bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz bilginzi varmı bu konuda
Ödüllerin illa bir gerçekcilik payı oluyor. Ödül inandırıcı olmasa illa laf çıkar. Örneğin Fifa 12 daha çıkmadan önce 27 ödül aldı ve genel olarak da Pes'ten iyi ve daha çok sattı. Genelde böyle olur bu durumlar.
Ama inanmaman gereken durumlar da var. Bende Lumix'in DMC F3 modeli vardı bir ara. Gerçekten fiyatına göre çok iyi çekim yapıyordu. Renkler daha canlı ve resim daha dengeli. Tek sorun gece çekimi berbattı.
Ödüllerin illa bir gerçekcilik payı oluyor. Ödül inandırıcı olmasa illa laf çıkar. Örneğin Fifa 12 daha çıkmadan önce 27 ödül aldı ve genel olarak da Pes'ten iyi ve daha çok sattı. Genelde böyle olur bu durumlar.gece çekimi bir çok makinenin kötü tz 30 nasıl yada sony soruma karşılık neden cevap gelemiyor şu yada iyi kötü ödülü boşverin markaya gelin ;)Ama inanmaman gereken durumlar da var. Bende Lumix'in DMC F3 modeli vardı bir ara. Gerçekten fiyatına göre çok iyi çekim yapıyordu. Renkler daha canlı ve resim daha dengeli. Tek sorun gece çekimi berbattı.
Son Düzenleme: aykottt ~ 17 Ağustos 2012 20:13
Konu başlığındaki soru hakkında bir bilgim yok. Ama tekar makine alacak olsam Lumix alırdım yine.