arkadaşlar en çok sevdiğiniz müzisyenin adını yazınız
yada grubun
benim ki linkin park.
peki sizinki hangisi ?
arkadaşlar en çok sevdiğiniz müzisyenin adını yazınız
yada grubun
benim ki linkin park.
peki sizinki hangisi ?
1 tane için en çok diyemem.. Bu yazdığım hepsini ayrı ayrı severim, sayarım..
Progressive; Riverside, Pain of Salvation, Tool, Porcupine Tree, Ayreon, Dream Theatre, Rush, Yes, Green Carnation, Queensrÿche, Nekropsi, Camel, Asia Minor, Jethro Tull, Pink Floyd
Heavy Metal & Hard&Heavy; Judas Priest, Iron Maiden, Savatage, Axel Rudi Pell, Accept, Motörhead, AC/DC, Manowar, Saxon, WASP, Whitesnake, Led Zeppelin, Dio, Scorpions, Gotthard, Sixx:A.M.
Glam Metal; XYZ, Cinderella, Poison, Mötley Crüe, Steelheart, Skid Row, Warrant, Danger Danger, Firehouse, Slaughter, Crashdiet, Pretty Boy Floyd, Kingdom Come, L.A. Guns
Power Metal; Kamelot, Iced Earth
Thrash Metal; Pantera, Megadeth
Death Metal; Death, In Flames
En sevdiğim Hayko Cepkin. Ama bunu yanında Şebnem Ferah'ıda çok beğeniyorum. 2 hafta önce de ikisininde konseri vardı ve her ikisinin sahne performansları süperdi. rock sevmeyen arkadaşı da götürmüştüm. Şimdi benden Hayko cepkin in mp3 lerini bana internetten indirirmisin diyor. Daha ne söyleyim ki...
Elektronik Müzikte Trans müzik hastası bir kişiliğim :)
O nedenle benim dj tercihlerim tiesto,armin van buuren,above and beyond gibi isimler.Ama uzun bir zamandır armin van buuren ağır basıyor.Onun tarzı progressive trance.Bende aldım başımı gidiyorum onun müzikleriyle :) Özellikle di fm'de her perşembe yaptığı A State Of Trance setleri benim yaşam kaynağım...
ne orhan ne ferdi çözemediler bu derdi diyerekten en sevdiğim haluk abi
Alice in Chains en büyük favorimdir:) daha sonra Soundgarden ve Judas Priest gelir:):)
Sagopa kajmer ceza ayben ismail yk gurup84 bikaç tanesi bunlar işte..
Sagopa ve Rafet El Roman başta olmak üzereze Ceza ve Şebnem Ferah dinlerim.
Iron Maiden, Mago De Oz, Cannibal Corpse, Def Leppard, Ennio Morricone, Dr. Skull, Whisky...
Türkçe Rap: Ceza, Da Poet, Patron, Saian, Apache Squad(Firar, Gencay), Alaturka Mavzer(Despo, Selo, Hemsta), Mihenk Taşı(Önder, Serhat)
Yabancı Rap: Chamillionaire, Rick Ross, Xzibit, Dr. Dree, Eminem, Akon
Yabancı Rock: Link Park, Newada Tan
Türkçe Rock: Çilekeş, Mor ve Ötesi, Grup 84
Techno: DJ Tiesto
Türkçe Pop: Tarkan
Sagopa-ceza-mustafa yıldızdoğan-ahmet şafak-Kıraç
Rap: Kolera, Sagopa
Rock: Korn, Rammstein, Steel Dragon
Kro Müzik: İsmail YK
Özgün Müzik: Mustafa Yıldızdoğan, Ahmet şafak
Arabesk: Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur
Fantazi: Emel Sayın, Muazzez Ersoy
Roman havası: Kibariye
Yeter bu kadar. Aslında uzunda fotmattan sonra sıkıldım sildim
Formattan önce:
Rap: Kolera, Sagopa, sansar, Pit10, Fuat Ergin, Ceza
Rock: Korn, Steel Dragon, Iron Maiden, Seether, Maximum the Hormone, NOFX, Slipknot, Static-X
Kro Müzik: İsmail YK
NOT: Bu şarkıcıları arabada da dinliyorum.
Lamb Of God..
Veee hiperstarımız ajdar..
MorgueLamb Of God..sn morgue nasıl fotoğraf atıyorsunuz banada öğretirmisiniz..? *teşekkürler*
[img ] [ /img] şu kodların arasına resmin url'sini yaz.. kodlar boşluksuz..