Arkadaşlar Başlıkta gördüğünüz soruyu cevaplarsanız sevinirim
!!!En Çok Sistem Gereksinimi Olan Oyunlar!!!
- 1
- 2
gta 4 :D
crysis
crysis warhead
assasins creed
bi çok laptop ve pc için oleydi cıktıı zaman. arkadaşında nası bi sistem aldıını bilemediim için onerdim.
doru ona crossfire yetmio la :D
crysis den, daha cok yüksek donanım isteyen oyun, görmedim :D
bu senenin en çok gereksinim isteyen oyunu mafia 2 olacakmış.yetkililer en az 4 gb ram ile oyunun çalışacağını açıkladılar...
crysis 2 nin cıkısını bilsem belki daha fazla olabilir.
GTA IV
CRYSİS
CRYSİS WARHEAD
SAİNT'S ROW 2
ilk aklıma gelenler bunlar.
bak ne yap biliyomusn crysis yükle eğer iştletim sistemi vista ise ve ekran kartın directx 10 kaldırıyosa crysis de görüntü kalitesesini very high a getir emin değilim ama galiba ultra very high die bişey varmış ben görmedim varsa onu yap daha sonra git önüne gelen yere bomba koy ama birbirine yakın olsun benzin varillerinide yanında koy aynı anda hepsini patlat eğer pc kasmıyosa işte o gerçek pc dir xD ben denedim pc çöküyodu xD
selam arkadaşlar sizlerden bir yardım isteyecektim yeni diz üstü almayı düşünüyorum, ama emin olamıyorum çünkü disüstünde kullanıcağım programla belli autodesk inventör,autocad, solid works ve catia, birde grafik programları corel v.b. sizden yardım beklentim yukarıda yazdığım programlar için sistem gereksinimi nelerdir? Teşekkürler...
- 1
- 2