En dehşet cover: Losing My Religion - Graveworm

CU_GS7
19-09-2009, 18:02   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj
Graveworm - Losing My ReligionGraveworm - Losing My Religion
Graveworm - Losing My Religion
Black metal dinlemezdim; hep soğuk bakardım, gereksiz görürdüm, taa ki üst seviyede bir black metal grubunun benim gelen diğer gruplar sebebiyle kesinlikle gitmeyi düşündüğüm festivale geleceğini bildiğimden beri dinlemeye başladım Graveworm'u da.. (Unirock Extreme Festival - 3 Ekim 2009)

R.E.M.'in efsane parçası Losing My Religion'a inanılmaz kaliteli bir cover yaptığını da Gravewom'u dinlemeye başladığımda öğrenmiş oldum..

Kesinlikle çok başarılı, Graveworm'un müzikal alt yapısında yatan atmosferik ve duygusal yönler göze alındığında Black Metal türüne soğuk yaklaşanları bile içine çekip kendisini dinletebiliyor..
Şu ana kadar dinlediğim en başarı cover diye takdir ettiğim bu parçayı paylaşayım dedim.. =)

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 19 Eylül 2009 18:07
ParanoiD
20-09-2009, 00:55   |  #2  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
1,900 mesaj

Losing My religion gibi bir parçayı black metal çalan bir grubun coverlaması riskli iş.Başarılı gibi duruyor, ama orjinalinin yerini tutmuyor =).Bir aralar dimmu borgir, marduk, cradle of filth dinlerdim.Ama sonradan sogudum bi anda black metalden.

Şimdi baktım festivale gelen gruplara.Kalmah ı izlemek güzel olurdu :).Şimdiden iyi eglenceler..

XxXDaRKoXxX
20-09-2009, 09:02   |  #3  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

Bende beğendim pek Black Metal dinlemem ama (: