En Etkili IP Gizleme
- 1
- 2
O BENIM OZELIM BANA SEREFSIZLIK YAPTILAR KI BEN DE BOYLE YAPTIM NE YAPTIKLARINI SNE SEN SOR NE BN SOYLIYEYIM AMA KISA BI IPUCU VEREYIM ALDATILMAK ... ALLAHIMIN KURAMNIMIN PEYGAMBERIMIN UZERINE YEMIN EDERIM YALAN SOYLUYORSAM SUAN ODAMDAN CIKMAK NASIP OLMASIN YEMIN EDERIM 3 TANE HACKLEDIM UCUNUDE MICROSOFTTAN YAPTIM BU ARADA KESKE DESEYDINIZ KARDESIM BIZDE YARDIM EDERIZ VATANIMIZA MILLETIMIZE KIM KARISIYRSA ELIMIZIDEN GELEDINI YAPARIZ CAN SAGLIGI.
Hayretler içerisinde okuyup , gelen şikayet bildirimlerininde haklılığı ile müdahele etme mecburiyetini duyduğum konuyu kilitliyorum.
Sınır çizgisinde olan bir konunun ulaşabileceği noktanın fazlasına erişti. Hack yöntemleri , çeşitli saldırı taktikleri , kişisel hakretler ve yaklaşımlar ve yeminler ile, konunun özünden çıkılmıştır.
Lütfen bu şekilde bilgi alışverişi ve tartışmalardan kaçınınız , eğer ısrar göstermek ve '' bu şekilde hakkımı savunuyorum - ben hack konularını tartışıyorum '' diyen arkadaşlarımız varsa , lütfen kurallarına uygun hack forumlarını tercih edip orada tartışabilirler.
Anlayışla karşılayacağınızı umut ederek, Konu Kapatılmıştır.
Saygılar.
- 1
- 2