arkadaşlar ben bir aylığına, kota mota düşünmeden sınırsızca faydalanmak istiyorum internetten. 1024/256 4 gb kotalı (29ytl) tarifeyi kullanıyorum. 100gb bile aşsam kotayı 61,25 ytl'den fazla gelmiyormuş fatura. müşteri hizmetlerini aradım sordum. sitelerinde de yazıyor zaten 61,25'i geçemez diye. ama bazı forumlarda "bana 100 geldi yok 140 geldi" diyen insanlar var. emin olmak için sormak istiyorum. daha önce kotayı fazlasıyla aşıp faturası 61,25 ytl gelen arkadaşlar var mı? lütfen tecrübelerinizi paylaşın ben de ona göre, kota rekorumu kırmak için çalışmalara başlicam.
en fazla 61,25 ytl gelir dediler! doğru mu?
müşteri hizmetlerini aradım
Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.
bu açıklamayı yaptılar. dediğim gibi bana 100-140 geldi diyen insanlar var o yüzden emin olamadım. bu tecrübeyi yaşayanlar bizide bilgilendirirse çok sevinirim.
bana o fatura geldi diyen , ya önceki ay ödememiştir çift fatura gelmiştir yada atladığı birşey vardır.Bunca zamandır kullanıyorum bir keresinde bir kampanya yüzünden bir hata olmuştu. Düzeltmeleri 15 dakika aldı. Rahat ol yani.
61,25ytl'yi geçmez dogru, ama tek faturada gecmez. senin tüm kota aşımı ücretin hesaplanır ve her ay bu sınıra gore eklenerek bitene kadar parça parça gelir. buda ttnet'in "su kadar lirayı gecmez" lafının altındaki gizli baklası, dige yolları gibi yine soyuyo milleti. sen sen ol acılma o kadar...
bende senin gibi düşünüyorum. o diyenler tarife değiştirip kıst ücretine tabi olanlardır gibime geliyor. böylesi bi işte yanlışlık yapmazlar heralde. çünkü bu resmen dolandırıcılık olur.
elazığlı arkadaşım senin söylediğine gelince; onu da aynen sordum. dedim bu kota aşımı sonraki aylara yansırmı diye hayır yansımaz. o aydan sonraki faturalar eskisi gibi düzenlenir dediler.
tarife değişikliğinde gelmiyo doğru diyosun. ama dolaylı olarak yansıyo faturaya. ay ortasında tarife değiştirildiği zaman tarife değişikliğinden önceki kullanımla birlikte yeni tarifenin faturası birlikte geliyor. o şekilde oluyor yani.
teşekkürler tuğsan. ilgilendiğin için. daha fazla zorlamaya lüzum yok, dedikleri gibi 61,25'i geçmez bencede. iyi günler..
ben arayıp sormadım ttnet'i ama bana basına gelenler anlattı fatura odemisnde falanda bi sorun yoktu vay dedim ttnet yine kazıklıo galiba. onlarda sorun varmıs demek, neyse bilmemek ayıp degil
elazigli61,25ytl'yi geçmez dogru, ama tek faturada gecmez. senin tüm kota aşımı ücretin hesaplanır ve her ay bu sınıra gore eklenerek bitene kadar parça parça gelir. buda ttnet'in "su kadar lirayı gecmez" lafının altındaki gizli baklası, dige yolları gibi yine soyuyo milleti. sen sen ol acılma o kadar...haklısın kardeşim. Geçemez diyorlar ama gelen fatura hiç öyle demiyo. Ben 65 ytl ödedim daha geçen gün