Bu arada belki ilg. arkadaşlar olabilir diyerek;
Opera türkçe sitesi ve forumu ::
(yeni 9.02 hk.yorumlar,bilgiler..)
-------
temalar:
EN GUVENILIR TARAYICI HANGISI
bence en guvenlisi opera ve cok kullanıslı
hemen cevap veriorum CHİP İNTERNET GEZGİNİ :d BİLDİM Mİ? :)
şimdi operanında mutlaka açıkları vardır ama bilinmediği için firefoxu etkileyen bişey operayı etkilemez di mi ?
SLM BENCE EN IYI TARAYICI PROGRAMI
KAVPERSONALPRO BU PROGRAM ZATEN SP2 ILEDE BIRLIKTE CALISIYOR HARIKA BISEY.INTERNETINIZIN OLMASI LAGZIM COK IYI OLUR BU PROGRAM ICIN.HER SABAH GUNCELLEYIN.ZATEN GUNNCELLEMESENIZ BILE.KESILIKLE OYLECE DONUK KALMAZ AMA ILK YUKLEDIGINIZDE GUNCELLEYIN.
tarayıcı derken internet explorer gibi siteleri açan program diyoruz
O ZAMAN ARKADASIM HEMEN SOYLIYIM INTERNET EXPLORER 7.1.2 YANI BU VERSIOYONU DAHA TAM OLARAK SURULDUMU BILMIYORUM AMA...
MICROSFTUN VE ACIGIDA AZ
açığının az olması bişey değiştirmez.bol miktarda çökme gerçekleşiyor
Fox Mulderşimdi operanında mutlaka açıkları vardır ama bilinmediği için firefoxu etkileyen bişey operayı etkilemez di mi ?Son Düzenleme: Fox Mulder ~ 09 Ekim 2006 00:24
Fox Muldercevaplarınızı bekliyorumFox Mulderşimdi operanında mutlaka açıkları vardır ama bilinmediği için firefoxu etkileyen bişey operayı etkilemez di mi ?
Fox MulderFox Mulderetkilemez. ben gönül rahatlığı ile opera kullanıyorum (hemde 6 sürümünden itibaren)cevaplarınızı bekliyorumFox Mulderşimdi operanında mutlaka açıkları vardır ama bilinmediği için firefoxu etkileyen bişey operayı etkilemez di mi ?
evet ya netmiş bu firefoxun ie7 yi geçen açıkları bi saysan da hepimiz öğrensek. Bi kere ie , findows ile entegre çalıştığından her zaman için daha çok açık potansiyeli barındıracak ama opera en hızlı gözatıcı olabilir o ayrı konu.
opera nın Widget leri bir harika,22 tane indirdim hayatı inanılmaz kolaylaştırıyorlar,balıklarım büyük eğlence,takvim,saat,kısa arama linkleri,ileri düz.hesap makinası,Google toolbar,radyo-müzik,masa üstünde basketim bile var.Günlük not defterim,Max.arama,üniversal hava durumu,para birimiçevirici ..diğerleri.Operanın penceresini istediğiniz renge bile döndürebiliyorsunuz,özelleştirme seçenekleri oldukça gelişmiş,bence güvenliğinide ilave ederseniz tartışmasız opera 1.Varsayılanım opera tabii ki,fakat e7 'den de vazgeçmiş değilim,ikisini birlikte yürütüyorum.
İndirdim opera çok hızlı !!!!!!!!!!! :)
firefoxtan daha hızlı belkide 2 katı
Arkadaşlar operayı yükledim hakikaten güzel çok fazla özellik var.
1)Ancak sadece yönetici hesaba yükleniyor.Tüm hesaplara nasıl yükleyebilirim? Öyle bir seçenek çıkmıyor.
2)Fare tekerleğine tıklayınca işaretin üzerinde çıkması gereken "aşağı-yukarı" , "sağa-sola" götüren imleç alakasız biyerde çıkıyor. Düzeltilebilir mi?
3)Sanki firefoxtan daha yavaş gibi hızlandırılabilir mi?
flytorpedo2Fare tekerleğine tıklayınca işaretin üzerinde çıkması gereken "aşağı-yukarı" , "sağa-sola" götüren imleç alakasız biyerde çıkıyor. Düzeltilebilir mi?İmleç nerde olursa olsun tam ortada çıkıyormuş şimdi farkettim.
Ama yine de rahatsızlık verici.Firefoxta alışmıştım.