firefox 2 iyidir de 3 yeni çıkmış, biraz önce Chip Online haberler bölümünde okudum; ama indirmek için çok erken.
EN GUVENILIR TARAYICI HANGISI
zaten daha #945;lpha sürümü yayınlanmış
firefox operadan daha hızlı.
tabii ayarlarını yaptığınız takdirde.
ie'yi ise tavsiye etmiyorum
7'yi denemedim henüz ama 6 yetersizdi.
Opera bence en kullanışlı olanı. İE 6.0 dan 7.0 a bir geçiş yaptı pir geçiş yaptı. 5 yıldır zaten yeni bir sürümü yoktu. Opera'nın taklit edilmiş hali gibi geliyor bana.
Beni sıralamam
1. Opera
2. Mozilla Firefox
3. IE 6.0
4. IE 7.0
burakesan_1993arkadaşım sen ben ce 10 ytl verip f-secure al.mütüiş program.F-secure yanılmıyorsam antivirus programı. Web browswr değil ki
opera da güzelmiş.
denedim.
tavsiye ederim
ama önce firefox
bi tarayıcı kullanımı ne kadar yaygınlaşırsa güvenliğide o derece azalır . onun için bu konudan bir sonuç çıkacağını sanmıyorum .
shehsuvarbi tarayıcı kullanımı ne kadar yaygınlaşırsa güvenliğide o derece azalır . onun için bu konudan bir sonuç çıkacağını sanmıyorum .doğru bir tespit, firefox da ie'nin durumuna düşecektir bir gün.
arkadaşlar niye firefoxdan bahsedipde netscape i göz ardı ediyorsunuz. ben opera ve netscape kullanıyorum ve son derece mennunum ve benim için tarayıcı sıralaması şöyle
1 opera
2 netscape
3 safari
4 ie (7 kullanmadım o yüzden yorum yapamıcam)
zaten bunların yanında firefox a yer kalmıyor.
OBAarkadaşlar niye firefoxdan bahsedipde netscape i göz ardı ediyorsunuz. ben opera ve netscape kullanıyorum ve son derece mennunum ve benim için tarayıcı sıralaması şöyleben nescape yi unuttum yani ne yalan söyleyeyim.1 opera
2 netscape
3 safari
4 ie (7 kullanmadım o yüzden yorum yapamıcam)zaten bunların yanında firefox a yer kalmıyor.
elvis32kendisi (herkesin aksine) ilk göz ağrım olduğu için unutmak mümkün değil ve güvenlik seviyeside gönül rahatlığıyla en üst seviyede diye bilirim. Yanında anti-phising ve anti-spyware ile billikte geliyor ve bu özellikleri ekleyen ilk tarayıcı. Denenmesini şiddetle tavsiye ediyorum.OBAarkadaşlar niye firefoxdan bahsedipde netscape i göz ardı ediyorsunuz. ben opera ve netscape kullanıyorum ve son derece mennunum ve benim için tarayıcı sıralaması şöyleben nescape yi unuttum yani ne yalan söyleyeyim.1 opera
2 netscape
3 safari
4 ie (7 kullanmadım o yüzden yorum yapamıcam)zaten bunların yanında firefox a yer kalmıyor.
Opera'yı ilk yüklediğimde bana görsel fakat yavaş geldi ama firefox'tanda vazgeçemedim opera ve firefox'un eklentilerini indirebileceğim site verirseniz sevinirim.
kendi resmi sitelerinde mevcut
burakesan_1993arkadaşlar bence en iyi virüs program ları avast ve f-secure(bunlar benim düşüncelerim sakın gülmeyin:D)EN GUVENILIR TARAYICI HANGISI iyide arkadaşım konu başlığı ile senin cevabın ne alaka Tarayıcı derken virus programından bahsedilmiyor cevaplarıda mı okumadın :) internet tarayıcıdan yani web browser dan bahsediliyor konuda :)
opera, opera@usb, opera9.23
bence opera daha kullanışlı.
kullanımı daha kolay.
tarayıcıyı ilk açtığınızda hızlı sekme olması zaten çok güzel, linke sağ tıkladığında arka planda aç seçeneği,
resime sağ tıkladığında panoya kopyala gibi basit şeyler benim için çok kullanışlı oldukları için opera...
Merhaba
Ben de Opera kullanıyorum ve memnunum.Sorunum yok.Ama Mozilla da iyi.
Mc Afee Site Advisörü kendisine uyarlayabilen tarayıcılar en güvenilir tarayıcılardır bana göre. Sayfanın üzerinde yanan yeşil ışıga göre güvenli sitelere girmemi sağlıyor bu özellik. Dolayısıyla
1. IE 7
2. Firefox
3. Sıraya Opera yı koymak uygun olacaktır.(Kullanışlı olmasına rağmen Site Advisörü desteklemediği için tercih etmiyorum)