Bu konuda bilgi alabilirmiyim. Hadi Arkadaşlar
En Güvenli antivirus programı hangisidir?
arkadaşım ram'in ne kadar? ona göre bende burdaki arkadaşlardan aldığım fikirleri sunayım
Arkadaşım şu 2 sinden birini kullanmanı öneririm.
-Nod32 Smart Security
-Kaspersky İnternet Security
ben konu açtığımda herkes buları önerirdi.Ama harbidende bu ikisinin performansı çok büyük.
fakat helios_ptera dediğinde katılıyorum.en güvenli antivirüs programı diye birşey olmaz
Helios_ptera arkadaşımız değiği gibi en güvenli anti-virüs yoktur ama en iylerinden biri KİS 2009 ücretsizlerdende Avira'dır.
http://www.kaspersky.com.tr/yuklemeler.html
kis 2009 en iyisi diyebilirim hepsini kullandım ama bu bambaşka bi şey.
emre__ewet %100 güvcenli diye birşey yoktur ama komple bir güvenlik sistemini almanını önere biliriz. norton internet security 2009 gibi yenisi kazmıyor ama biraz tuzlu 72 lira dolar düşsün ucuzlar ama :kardeşim sende hep nortonu destekliyorsun başka bildiğin bir program yok mu
ücretsizlerden avg8 nasıldır arkadaşlar bende bu var ama kimse yorum yapmamış çokmu kötü yaw
Avg iyidir arkadasim güvenebilirsin
ücretlilerin içinde KIS en iyidir,
ücretsizlerin içinde ise avira en iyidir.(tercihen anti-malware yazılımlarıyla kullanılmalıdır ;) )
ben bitdefender kullanıyorum çoğu kişi iyi değil desede ben mennunum
en iyi eset smart securty 4 esetin sitesinden 30 günlük serial al ayda bir kaldır tekrar yükle kaspersky de çok iyi fakat çok iyi bir bilgisayarın yoksa cihazını yavaşlatır eset hem iyi koruma sağlıyor hemde bilgisayarı kasmıyor
Arkadaşım bilgisayarın için tam koruma istiyorsan sana 2 tane program ismi vericem ikisininde Free sürümünü kur Çok Memnun Kalırsın ;
1-Avira Personal Edition [Free]
2-Online Armor [Free]
Avira free virüslere karşı tam koruma sağlar ve Online Armorda Firewalldır