Arkadaşlar Utorrent , eski limware , frostwire , emule , ares gibi programlar hariç !!!
güvenli olarak resim müzik film indirilecek bir program yok mu kalmadı mı ???
Torrent indirmekten bahsediyorsan torrentin neresine güveneceksin? Kinder yumurta gibi anasını satayım içinden ne çıkacağı belli değil :D
Iyi bir torrent paylaşım sitesi bulmak ve dosyaları indirmeden önce yourmları okumak en mantıklı.
bide deepfreeze kullanmayı unutma :P
deepfreeze neTorrent'lerden ne çıkacağı belli olmadığı için. bir programa mesela bir patch veya crack yapıcaksan diyelim torrent'i indirdin çalışıp çalışmadığını nerden bileceksin ? sonra patch'i kurdun diyelim herhangibir oyuna Torrent'den çıkan patchi kurdun. oyunu açtın ki oyun çalışmıyor patchi yaptıktan sonra bozuldu! ne yapacaksın? oyunu veya programı silip baştan kurmak yerine bir reset atarsın olur biter.
bilmem anlatabildim mi!
Torrent'lerden ne çıkacağı belli olmadığı için. bir programa mesela bir patch veya crack yapıcaksan diyelim torrent'i indirdin çalışıp çalışmadığını nerden bileceksin ? sonra patch'i kurdun diyelim herhangibir oyuna Torrent'den çıkan patchi kurdun. oyunu açtın ki oyun çalışmıyor patchi yaptıktan sonra bozuldu! ne yapacaksın? oyunu veya programı silip baştan kurmak yerine bir reset atarsın olur biter.deepfreeze ye çok güvenme ben bikere kurdum kurmaz olaydım
bilmem anlatabildim mi!
Antivirüs kullanmıyorsan deepfreeze kullanmak harika. Ne sistemin çöküyor ne de virüs bulaşıyor :Evet, aslında antivirüs var öylesine avast'ın bedava yazılımını indirmişim fena değil ama profesyonelde değil, program crack patch mod'lama internette tehlikeli yerlere sörf edeceğim zaman torrent veya yasal olmayan siteler vs vs .. o zaman deepfreeze'i aktivleştiriyorum. 4 senedir hiçbirşey yok ayrıca dosyaları indirdikten sonra taratıp temizse flash belleğe koyup sonradan indiryorum... yani tam bir security :D