arkadaşlar sizce en güzel ve en konforlu otobüs hangisi?
en güzel otobüs markası?
- 1
- 2
Mercedes Travego
ETS ve didimtur Travego'ları kullanıyor..Akdeniz infosuna katılıp gün boyu bu otobüsle gezmiştim..Sağlam makina,süper konfor..
cu_gs7 arkadaşım sen o resimleri nasıl koyuyorsun.
Hotlink for forums (1)
arkadaşlar bence neoplan da güzel
eskı 304ler diyorum.koltukları muthıs rahat.
bende 302 diyorum
CU_GS7Mercedes TravegoBence de en rahat otobüs bu.ETS ve didimtur Travego'ları kullanıyor..Akdeniz infosuna katılıp gün boyu bu otobüsle gezmiştim..Sağlam makina,süper konfor..
BEN ARABAMI TÜM OTOBÜS ŞİRKETLERİNE DİŞMEM
[resim][/resim][URL=http://imageshack.us][/URL]
Shot at 2007-06-27
bence buuuuuuuuuuu
0404ler cıkyor mu ya daha.Yerini travegoya bırakmadı mı?
Bilmem, 2005 modelini biliyomda 2007 varmı bilmiyorum. Hani olsa iyi olurdu :) 2003 modelle yolculuk yaptım ne diyeyim bayağı konforlu, 2007 si kimbilir nasıl olurdu. O dediğiniz neoplan, travegoya binmedim, zaten onlar sanki marstan gelmişler gibi, otobüse benzemiyorlarki :)
Bırakın bu mercedes olayını... Siz Neoplanın 2007 modelini gördünüzmü.. Hatırlatırım TRABZONSPOR DA da var.. bomda bişe ama...
benim dresime girdiniz ne güzel resim var ama
tabiki de setra.tartışmasız!!!
Man ve Neoplan
neoplan pek tanınmıyor ama başka bişey ile değişmem
KorsanNetTeamMercedes 0404 2007 Model. Yolda gittiğinizi hissetmeyeceksiniz. Boing 747 den daha konforlu :)yolda gittini nasıl hissetmicen ? yere yakın bir otobüs değilmi o ki sen 404 e nerde bindin o dedğin otobüslerden türkiyede yok
setra manyak bi otobüs üstü nün yarısı cam .koltukların otuma ve sırtlıkları deri dahili 8 istasyonlu radyo 4 koltuga bir tv.üstelik uydulu yani kaset cd felan degil eş zamanlı tv konforlu yani setradan sonra mercedesgelir
- 1
- 2