bana göre hiç kuşkusuz türkiyenin en iyi repçisi <<<CEZA>>>
Sakın bana sagopa demeyin.........
en güzel rapçı kim
- 1
- 2
Kişilerin görüşlerine saygı duymayacaksan kapat konuyu gitsin...
SAGOPA
hayır kesinlikle ceza bir numara
Sana göre 1 numara ama bana göre de en iyisi sagopa kajmer
Madem soruyorsun bende söylüyorum direk cevabıma atlama ayrıca ayrıca begeni göreceli bir kavramdır;)
uzun bir aradan sonra tekrar foruma dönüş yaptım ve cevap yazmak istediğim konuyu bu olarak gördüm....
şimdi arkadaşım sen demişsin ki en güzel rapçi kim?bi kere sorun yanlış ben buraya bayan rapçiler mi acaba diyerek girdim ama değilmiş...konuyu EN İYİ RAP SÖYLEYEN ŞARKICI KİM? olarka değiştirsen tahminimce daha iyi olur...
artı olarak sen madem ceza diyceksin niye başkalarının dediklerine saygı duymuyorsun al ben burda rapçi adı vermiyorum xxx diycem sende hayır ceza bir numara diyceksin sence mantıklı mı bence değil...??
valla bu forumda destek falan işe yaramıyor...
Haklıysan haksızsın burada:S
herkese göre değişir o tartışmaya gerek yok, bende Ceza'yı beğeniyorum ötekilere nazaran...
RocK ForeveR.. ! demek istiyorum..
Ama RAP'çi olarak Sagopa Kajmer fena değil..
Sagopa kajmer ve Ceza İkisinide dinlerim aralarında ayrım yok...
Sagopa Kajmer derim... Her zaman ...
kesinlikle <<CEZA>> Sagapo Kim Yaw Dinledim Bişeye Benzemiyor zaten kimsenin tınlamadıgından tvlere bile konu olmuyo cezanın dediği gibi fark var ceza ile diğerleri aradında buyuk fark var
90 lardaki Istanbul Underground gayet iyiydi içinde ceza,sago,dr fuchs vs.... yeni albumlerini dinlemem (arada bakarım o kadarda değil :=) ) ama Anahtar albümünü çok beğenirim
sagopa kajmer tabikidee
bilen bilir sagonun şarkı sözlerinin ne kadar manalı olduğunu şifrelerle dolu olduğunu
arkadaş demişki
"şarkı sözlerinin ne kadar manalı olduğunu şifrelerle dolu olduğunu " arkadaşım repin ne anlama geldiğinden haberin yok herhalde
rep müzik isyanın ve karşı çıkışın sert ve kelime kısıtlaması olmaksızın hızlı soylendigi müzik türüdür internette bir araştırma yap istersen rep müzik şifre çozme için değil karşındakini iğneleme karşı çıkış vardır (bütün dünyadaki örnekleri böyle eger ingilizcen varsa dinlemeni tavsiye ederim)
şifre çozmek istiyorsan Nejat Alp dinle "Alıntı (Ata demirer)Tek kişilik Dev Tiyatrodan:
Nejat alp müziklerini CIA
bile çözemiyor Belki Sen Çozersin.. :D
onun bunu bilmem ben sadece fikrimi söyledim kim ne derse desin........
djxanzelkesinlikle <<CEZA>> Sagapo Kim Yaw Dinledim Bişeye Benzemiyor zaten kimsenin tınlamadıgından tvlere bile konu olmuyo cezanın dediği gibi fark var ceza ile diğerleri aradında buyuk farktabi sagopa lyric lerinde küfüre yer vermiyo ona buna konserlerde ana avrat sövmüyo aradaki fark bu...
Yunus Özyavuz TRT-1 çıkarken izlemeliydin onu...unutma bi dönem ceza'nın beatmaker ı dj yi Mic Check di nam-ı değer Sagopa Kajmer
şimdi konunun başında ki mesajlara yorumum bence isteyen istediğini dinler.ben mesela pit10,sansar,mafsal,rapozof ve aklıma gelmeyen diğer isimleri dinliyorum diye başkalarıda o isimleri dinlicek diye bişey yok.
- 1
- 2