Selam arkadaşlarım benim bir sorunum var:
Konya merkezde oturuyorum üni nedeniyla konya sarayönünde ev tuttum:
Bana en hesaplı sınırsız (2 tane adsl modemim var) adsl yada adsl hizmeti veren paketi söyleyebilirmisiniz? inanın sabahtan beri arıyorum hız önemli değil 512 kbps bile olabilir:
Buna uygun netlimitsiz paket buldum ttnetin ancak sitede 15 milyon dediği 49 tl imiş maalesef:
biri yada smile v.s bana 25-30 milyon geçmeyecek internet nasıl çekerim (3g dahil + adsl modemlerim de var)umarım anlatabilmişimdir.
Saygılar Tşk...
En hesaplı sınırsız internet
512kb sınırsız olabilir ama fiyatını bilmiyorum.
25-30 milyon arası hangi firma 512kbps hızında sınırsız internet verirki?
uydunet bunu yapıyor (ancak modemi farklı ve bölgede kablotv yok) kaldık böyle bir adsl lzm bana bilenler lütfen
sana kotalı gerek dostum
nette video müzik ve oyun fazla açmayacaksan tabi
8 Mbps’e kadar 4GB 29,00 TL 14,99 TL x 3 Ayeğer kampanyasız alırsan ilk aydan itibaren 29tl ödersin
ama yok kampanya istiyorum dersen ilk 3ay 10tl + bağlantı ücreti (nekadardı unuttum) + sana modemde gönderiyorlar kargoyla modem gelince sözleşmenin gelmesini beklemeden ara müşteri hizmetlrini aktifleştir .
ama 2senelik zorunlu 2sene içinde kapatırsan neti o ilk 3 ayın parasını alıyorlar yani normalde ilk 3ay toplamda 29x3 =87tl yapar 87tl ödemen gerektiği yerde kampanyalı alıp 30tl ödersen arta kalan 57tl'i ve modemin parasını senden alıyorlar dediğim gibi 2sene zorunlu benimkiside öyle çünkü :) ama benim modem 250lira hem onu vercem 2sene içinde kapatırsam hemde diğer ayların parası 120tl de onlar 370 tl ödemek zorunda kalcam :))
süper online
inan şu an evde uydunet kullanıyorum 4 gb kotalı 1mb hızda ancak sadece nette sayfalar arası sörf yapmaktan şu an kotam 2gb olmuş durumda ayın 11 i irde bugün tahmin et bana her halükarda sınırsız gerekli verebileceğim maksimum rakam 28 milyon :( hız için önemli değil inan 54kbps istiyorum ama sınırsız olmalı
(kullandığım uydunet modem daha temmuza kadar taahhütlü olduğu için 1mb sınırsız 29 tl ben sınırlıya bu parayı ödüyorum çünkü taahhüt süresi içinde hız değişimi yapılmıyor)
modemi götürrüm sarayönüne ancak orda kablo tv şebekesi bile yokmuş
ben adsl e kaldım hız önemsiz ama bu fiyata sınırsız arıyorum.
yorumun için tşk ederim
//Her tür taahhüte uyarım ancak düşük hızda sınırsız adsl lütfen bilenler yardım :(( max fiyat 28 milyon
acil yardımlarınızı bekliyorum konu güncel
Dial-Up
- Sabit bir telefon hattı bulunan her yerde interneti zaman, süre ve kota sınırlaması olmaksızın kullanabilirsiniz.
- Günlük gazeteleri okumak, e-postalarınızı takip etmek istiyorsanız ve yüklü dosyalar indirmiyorsanız sınırsız çevirmeli internet erişimi sizin için idealdir.
- Yazlığınıza ya da ailenizin yanına gittiğinizde de internete girebilirsiniz.
- E-postalarınızı web üzerinden kontrol edebilirsiniz.
- 7/ 24 teknik destek alabilirsiniz.
Aylık 56 K Sınırsız İnternet Erişimi : 14,90 TL Vergiler dahil
Sınırsız İnternet Erişimi’ne hemen abone olmak için 7/24 0850 222 0 222 Superonline Müşteri Hizmetleri’ni arayarak başvurabilirsiniz.
kardeşim sen ne diyorsun ya var mı böyle birşey ! şok oldum resmen
peki 56k bağlantı nasıl aşırı mı ttnet bu hizmeti veriyor ancak teli meşgul ediyormuş galiba eğer farklı alternatifler bulamazsam yine buna dönücem mecburen
sen çok şanslı olmalısn bugün keyfim çok yerinde. geçenlerde görmüştüm dial up yazıyordu bune dedim baktım ucuz ama bana göre değil :)
konuya dönelim.
ttnet veriyorumu bilmiyorum ama süper online veriyor hemde çok kaliteli hizmet veriyor
telefonu meşgul etmez bence splitter ile olayı çözersin :) başka alternatifler bulacağını sanmıyorum birde.
bulunduğum bölgede superonline çevirmeli ağ sadece tel gerekli tel bağlatıcam zaten ama şu 56k bağlantı nasıldır aşırı yavaşmıdır bilmiyorum bi siteyi 20 30 sn. açar dienler oldu eskiden kullanırdım ama hatırlayamadım.keşke bi deneme şansım olsaydı ona göre karar verirdim.
bakalım 28milyon civarı sınırsız adsl öneren olmazsa s.online la bi görüşüym bunu.Çok tşk ederim...
rica ederim.
iyi bayramlar.
Saniyede 56 KB's çok düşük değil.TTnet olsaydı(TTnet'in de var)bir sayfayı 25 SN.de açardı ama SuperOnline bu 56 KBsyi tam verir hatta aşırı kaliteden 100 KBs görebilirsin :D
SmileAdsl de 8 megabite kadar sınırsız tabi sınırsız derken 15gb adil kullanım kotalı 2 yıl tahahüd vererek ilk yıl 24.50 tl ödüyorsun 2.yıl 49.00tl ödüyorsun tabii sana uyarmı bilmemm...
Birde mesela 1 megabit tamamen sınırsız ilk yıl 22.66tl ödüyorsun 2.yıl 45.31tl ödüyorsun
Eğer sana uyuyorsa aşağıdaki linkten bakabilirsin....
Foruma link eklenmiyorr...
Metronet 33,33 tl 2mbps sınırsız
Metronet'i aradım şimdi maalesef , İstanbul - Ankara ve Manisa'da hizmet veriyorlarmış şu an...hepinize konuya gösterdiğiniz ilgiden teşekkür ederimO da anladığım adarı ile sitelere falan hizmet vermekte imişler....
Ttnet'ten pahallı nete devam :(
smile ve ttnet aynı zaten şu an metronet üzerinde karar kılmıştım ama eğer öyleyse olmayacak oda 3g meseleside o modeme vereceğim paraya zaten sınırsız bağlatırım telefondan bilg. üzerinde nete biraz zor girerim gibi.
Artık istemeyerekte olsa adsl kotalı yada süperonline çevirmeli mi tercih edeyim bilemiyorum bu ikisinden biri olacak öğrenciyi düşünen yok zaten...
Saygılar