Arkadaşlar gaza gelip win7 kurdum rezalet.Donanımınız iyiyse ram 4gb veya daha fazlaysa kesinlikle vista64.win7 balon gaza gelmeyin benim gibi.
En hızlı,en kaliteli ve en güvenilir vista64
- 1
- 2
Rezalet derken daha fazlasını açıklarmısınız??
Yoo Ben bugün kurdum ve çok memnunum... En çok beğendiğim noktası ise Driverlar ile 2 saat uğraşmıyorsun... Kendi bulup tak diye yüklüyor...Crack'ıda Hemen oldu...iyiymiş bende yükseltme için kayıt oldum kredi kartı num. fln verdim mailde size geliş tarihi bir maile bildirelecektir ddi 1 hafta geçti sses yok normal mi sizce?
Arkadaşlar gaza gelip win7 kurdum rezalet.Donanımınız iyiyse ram 4gb veya daha fazlaysa kesinlikle vista64.win7 balon gaza gelmeyin benim gibi.Atmayın kardeşim. Foruma bu şekilde başlık açacağınıza, Windows 7 kurdum ama şunları beceremedim diye başlık açsaydınız sorunlarınızı elbette çözerdik. Başkalarını yanıltıyorsunuz bu şekilde.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 31 Ekim 2009 17:20
senden başka win7 de şikayet eden yok. Linux kurucusu Shuttleworth un win7 hakkındaki yaptığı yorumu bile Microsoft'un ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne seriyor.Dostum kimin ne yorum yaptığı umurumda değil 3 kere kurdum test ettim.Önemli olan tecrübeler bu donanıma farklılık gösterir.
Arkadaş iyide bende 4 yıllık Casper marka bilgisayarıma Windows 7 RC 32-Bit kurdum.Benim makinemde bile iyi çalıştı.
Neyi atıyorum bizzat deneedim 3 kere söylediklerimin atmasyon olduğunu ispata davet ediyorum.Atabn sensin denemedenşbilmeden boş boş konuşForuma bu şekilde başlık açacağınıza, Windows 7 kurdum ama şunları beceremedim diye başlık açsaydınız sorunlarınızı elbette çözerdik. Başkalarını yanıltıyorsunuz bu şekilde.
Mayıs ayından beri kullanıyorum ben Windows 7'yi, forumdaki birçok kişi gibi. Denememişmişim...Son Düzenleme: Süleyman. ~ 31 Ekim 2009 17:23
Atmayın kardeşim. Foruma bu şekilde başlık açacağınıza, Windows 7 kurdum ama şunları beceremedim diye başlık açsaydınız sorunlarınızı elbette çözerdik. Başkalarını yanıltıyorsunuz bu şekilde.Şunları berceremedim sen becer bakalın skyvison tv kartımı kuramadım,uc logic grafik tabletimin yazılımlarını çalıştıramadım.creative sound blaster 5.1 ses kartımı çalıştıramadım redhouse 3.1 sürümünü çalıştıramadım.Buyur win7 de becer bakalım çöz bakalım boş boş konuşmaya benziyormu.
Ver model numaralarını, veya donanım kimliğini ver. Vista sürücüsünü bile kursan olacak.
1. Bilgisayarının modeli nedir?
2. Konudaki anlatıldığı şekliyle donanım kimliklerini ver lütfen: https://www.chip.com.tr/forum/don ... -bulun_t122401.html
3. Skyvision hangi model?
4. Creative hangi model?
5. Veya model yerine direkt donanım kimliği lütfen...
Windows 7yi adam akıllı kullanamıyorsunuz sonra gelip buraya yok onu kurmayın yok bunu kurmayın pişman olursunuz diyerek başkalarını etkiliyorsunuz.Zamanında bu forumda ve diğer forum sitelerinde vistacılarıda gördük.
Arkadaşlar o donanımların win7ye göre driverları yoksa sıkıntı olabilir.ayrıca her driver ın da uyumluluk modunda sorunsuz çalıştığını söyleyemezsiniz.ben ekran kartımı ve diğer birkaç donanımı tanıtamadığımdan vistadan daha düşük performans almıştım.çok çeşitli donanımlar var biraz uyumsuzluk olacaktır geçiş dönemi başladı.ancak güncel sürücüler çıktığında visatadan daha iyi olacağı kanaatindeyim.
arkadaşım windows 7 e atıp tutuyorsunuz vista dan daha hızlı açılıyor daha hızlı kapanıyor uygulamalar arası daha hızlı, başak bir şeye gerek varmı? ziya kurulumlarda vista bekliyorda bekliyor 2 gb ram core2 duo 2.66 işlemcide vista bıktırdı beni ama 7 yi kurdum işlemcim çok verimli daha hızlı ayrıca daha seri menüler daha güzel okunabilirlik daha iyi ben daha niye vista ile vakit kaybedeyim?
Evt Bu Balon Bilgili Arkadaşa Yardım Etmeyin Bırakın Böyle Kala Kalsın.CoK Bilgili Balon Arkadaş.
Nedir bu bazılarındaki win 7 sevdası anlamadım.Sanki microsoftun yalakası gibiler..
Gören de microsoft yeni sıfırdan bi işletim sistemi yazdı ve dünyayı değiştirdi sanacak.
adamlar zaten direk vistanın üzerine bi kaç ekleme yapıp piyasaya verdiler ve milleti resmen kekliyorlar.
Vistaya küfredenler ya vistayı kullanmayı beceremeyen cahil kesim yada vistanın ilk dönemlerinde sorun yaşamış kişiler.vistanın ilk çıktığında çok sorun çıkarması gayet normal ama şuan service packler ile fazla bi sorunu kalmadı..
demek istediğim vistaya küfredip win7'yi ulvi bişeymiş gibi göstermek gerçekten ilginç bişey zira ikiside microsoft ve temeli aynı...
Arkadaşa katılıyorum . Vista sp2 ile birlikte artık cok daha stabil bir hale gelmiş. Eğer yüksek performansa sahip bir pc niz varsa vista 64 daha stabil ve daha verimli çalışıyor. Hem windows 7 64 hem vista 64 kullanmıs biri olarak söyliyecegim iyi bir donanımınız varsa deneyin vista 64 sp2 farkı göreceksiniz.
Düşük donanımda ise 1 veya 2 gb ramde ise windows 7 vistaya göre daha performanslı . Windows 7 yi sp1 i cıkana kadar da bi daha kullanmayı düşünmüyorum .
akadaslar vin 7 cok iyi cok hızlı ama bagzı uygukamaları kötü
ylnız en iyisi vin 7
Kullanamayan gelmiş sitem etmiş kullanan kullanıyor binlerce kişiden sadece 3-5 kişinin akıl almaz tavrı hiçbirşeyi değiştirmez. Mücadele etmeyi bileceksin. Çıkmış ordan diyor yok TV kartım çalışmıyor neden sence ? 2001-2002 yılında çıkmış Windows XP TV kartıda 2006 ya da 2007 felandır. 2006-2007 de Windows 7 mi vardı ? Uyumlu olmasını beklemen yanlış zaten. Bende de var Windows 7 yaklaşık 2 aydır kullanıyorum hiçbir şikayetim yok. Aksine diğerlerine yardımcı bile oluyoru(z)m. Önce kullanmayı bileceksin sonra sitem edeceksin. Ayrıca kimse kimseyi savunduğu yok kafanızdan senaryo yazmayın. Artık bazı şeylere hakkettiği değerleri vermeye çalışın.
win7 daha kötü mü? tek çekirdekli onborad ekrankartlı 1GB ram li sistemde ( tmm kabul berbat bi sistem ama can yoldaşımı ben yarı yolda bırakmam ) win 7 de o kadar oyun bitirdim gelmişin daha kötü diyorsan işte buna gülünür... :D yaklaşık 9-10 aydır win 7 kullanıyorum we bnm pc de de tw kartı war ama 2007den kalma hiç bi sorun yok :D cam gibi gösteriyor... sen olmuyor kötü deme yapamadım bi el atın de sawe sewe yardım ederiz...
- 1
- 2