Sizce En Hızlı İşletim Sistemi Nedir?
En Hızlı İşletim Sistemi Nedir?
sadece hız konusunu sorarsan win95
her işletim sistemi kendi döneminin şartlarına göre değerlendirilirse bu çıkar karşına
konu sadece hız değil sürekli aynı kalabilen olan hız. bu yüzden windows 7
Kontrolsüz güç güç değildir.Şu devirde xp kullanmak yanlış zaten.pirelli reklamı çevirmiyoruz burda şu devrin makinaları xp yi win7 den hızlı çalıştırıyosa (ki konu başlığında yalnızca hız kıyaslaması istenmiş) xp win 7 den hızlıdır diyebiliriz.yeterli sistemi olan tabiki daha fonksiyonel, rahat kullanımı olan (bu kısım görecedir), görsel zevk sunan win 7 yi tercih eder.ama benim gibi emektar bi 1 gb ramli notebooku olanlar da xp ile idare etmez (!'^+%) xp nin keşfedilmemiş derinliklerinde sanal alemin keyfini sürerWindows 7 tercih et.
saçma bir anket.Her işletim sistemi kendi döneminin şartlarında değerlendirmeye alınmazsa yanlış olur.
Konuyu açan sonucun %90-95 windows 7 çıkmasını umuyormuş.
İşletim sistemlerinin ismini bile yazmamış.Yazmadığı versiyonlar da yazdıklarına göre hızlıydılar
Egosunu tatmin edecek yaa..
bence sana ole geliyo ben windows xp kullanıyorum ve windows 7 yi daha once hiç denemedim bence sen beklediğin sonucu bulamıyıp artislik yapıyorsun
Ben ne sonucu bekleyeceğim benim doğrularım bana yeter.İşletim sistemi yarıştırmanın mantığı nedir ki zaten...
windows 7 nin ezici üstünlüğü. gözlerim yaşardı :D
ubuntu öldü artık open suse 2011 e dek