Hangisi daha hızlı??
En Hızlı Web Tarayıcı Hangisidir??
- 1
- 2
Tabiki Chrome 3G Modemle Girin Bakıyım Chrome Dışında İnternet Sayfaları Kaç Saatte Açılıyor...
Ancak Diyer Tarayıcılara Göre Biraz Fazla Çöküyor...
Kimi Bilgisiyarlarda 3-4 Dkda Bir Çökerken...Bazılarında Günde 1-2 Defa Anca Çöküyor..Windows Xp Güncellemeriyle Alakalı Sanırsam...3-5 Kere Format Attım Güncellemeler Varken Çöküyor
Güncellemeye Yapmassam Gayet Saglam
Xp de firefox 4 windows 7 tartışmasız ie9.
Hız kavramı görecelidir.Bana göre hızlı tarayıcı işlerimi hızlı ve kolay yapmamı sağlayandır.Mozilla Firefox kullanıyorum ve gayet memnunum.En sevdiğim özelliği eklentiler.
Google Chrome ise sadece hız bazında alırsak sanırım en hızlı tarayıcı.
chromium tabanlı comodo dragon da güzel.. hız konusunda chrome dan eksik kalmıyor ve chrome dan daha güvenli .
en hızlı diyorsunuzda telekom varken hız kavramı çok abartılı bir görece başlığım telekom kullanıcısı olarak kullanılabilecek en hızlı tarayıcı olması lazımdı.
gerçekten bu göreceli kavramı görebilmek için ttnet bağıntısı olmayan fiber yada kablonet ile ölçmek daha mantıklı. telekomda hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın varsayılan ayarlarda hiç biri bir birinden farklı değil.
chromium tabanlı comodo dragon da güzel.. hız konusunda chrome dan eksik kalmıyor ve chrome dan daha güvenli .+100Hele şükür benimle aynı tarayıcıyı kullanan birisi daha çıktı...
Comodo Dragon, gerçekten chrome kadar hızlı , daha güvenli ve daha stabil...
Deneyin asla pişman olmayacağınız gibi , başka tarayıcı kullanmayıda düşünmeyeceksiniz... Üstelik chrome'un bütün eklentileri ile de uyumlu....
Bu arada ; web tarayıcım comodo dragon , antivirüsüm ; comodo internet security , temizlik programım ; comodo system cleaner... ayrıca comodo güvenli dns'leri kullanıyorum...
(ne çok comodo varmış pc'mde be.. :)) )
en hızlı diyorsunuzda telekom varken hız kavramı çok abartılı bir görece başlığım telekom kullanıcısı olarak kullanılabilecek en hızlı tarayıcı olması lazımdı.+100
gerçekten bu göreceli kavramı görebilmek için ttnet bağıntısı olmayan fiber yada kablonet ile ölçmek daha mantıklı. telekomda hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın varsayılan ayarlarda hiç biri bir birinden farklı değil.
benim 6 ayrı masaüstü oldundan şöle yabtım 1. masaüstünde ie9 2. sinde mozilla 3. sünde chrome 4. sünde safari 5. sinde opera ve 6. sında avant browser var belkide avant ve operayı pek duyan kullanan olmamıştır ama mozilladan sonra bu ikisi bende en hızlıları bunlar neyle bağlanırsam bağlanayım bu 3 ü hızlı ayrıca çökme olayı devamlı chromda oluyor bi dosya indiriyorsun büyük bir dosya pat chrome çöktü üzgünüz insanlarla sanki dalga geçer gibi :)) mozilla avant opera şuan en gözde tarayıcılarım
Chrome dev channelde çökme sorunu yok ;)
Windows için;
http://www.google.com/chrome/eul ... hannel&platform=win
Mac os için;
http://www.google.com/chrome/eul ... hannel&platform=mac
Linux için;
http://www.google.com/chrome/eul ... latform=linux&hl=tr
Comodo Dragon... tanıyınca hepsinden vazgeçtim..
@Me Not Working Hard 3g modemle operanın turbo özelliğini açıp öyle girdinmi.
Uyarı:Lütfen bütün taraycıları kullanmadan yorum yapmayalım
Forever OPERA!!!
8 Tane Webbowser yükledim bilgisayarıma...
Hepsini kullanacağım bir süre ondan sonra karar vereceğim...
1.Opera
2.Internet Explorer
3.Chrome
4.Safari
5.Comodo Dragon
6.Maxthon
7.Firefox
8.Abant Browser
Hepsini test edeceğim...
Favorim her zaman Opera olmuştur...
Facebook gibi çeşitli sitelerde destekleme açısından da her zaman Internet Explorer kullandım...
Yeni gözdem ise Comodo Dragon...
Tavsiye ederim arkadaşlar....
chorem, İE6,7,8, opera, mozilla firefox yani bu iyidir hızlıdır denilen arama motorlarının çoğunu kullandım mozilla firefox gibi uzun süreli performans sağlayan arama motoru yok bence
choreme hızlı denilebilir bence ilk kurulumda, bir iki gün sonra ağırlaşıyor explorer 8 de öyle ilk bir iki gün canavar gibi çalışıyor fakat ardından şişiyor nedense.. firofox 4 se şu an benim favorim. firefox eklentileri ile de kullanıcıya kolaylıklar sağlıyor. explorerde mikrosoftun sistem denetleme araçları da var(orjinallik testi). arama varsayılanlarında firefox tan daha az sonuç veriyordu denemelerimde.
Erşah abi çorum versiyonu ne zaman çıktı ki ya :D MS açıkladı ie nin kayseri yaması çıkıcakmış face'de ne yapıyorsun yazdığında "nörüyon" olarak değiştirecekmiş :))
2011 olarak;
Apple’ın internet tarayıcısı Safari‘nin yeni sürümü bir takım performans, uyumluluk ve güvenlik iyileştirmeleri birlikte yayınlandı. Yayınlanan bu sürüm internet sayfalarını firefox’tan yaklaşık 1.7, IE7′den 1.9 kat daha hız açarak dünyanın en hızlı tarayıcısı ünvanınada sahip olmuş gözüküyor. Ayrıca javascript dosyalarını 6 kat kadar daha hızlı çalıştırabiliyormuş.
- 1
- 2