en ii menagerlik oyunu hangisi simdi?
en ii menagerlik oyunu hangisi simdi?
Çıkış Tarihini Tam Bilmiyorum ama Oyunun ScreenShotlarını gördüm çok güzel......
websitesine bir bak orada belki yazar.
Tabiki CM 03-04, şimdilik ama. Yakında FM 2005 çıkacak, o daha güzel olacak.
az bekle fm 2005 oyna derim ben sana manager tipi oyunların en iyisi olacak kanaatindeyim (yeni ortaklık anlaşmasına dayanıyorum)
eidos yakında çıkartacak cm5 bekleyin
bence ea sports'un eksiklikleri olmasına karşın menejerlikleri maç görüntülerinden dolayı en iyisi
Menerjerliğin iyi ya da kötü olması maç görüntüsünün olmasına bağlanmamalı..
Aynı pozisyonlar oluyor zaten..Değişen bir şey yok..Oyuna kattığı çok büyük bir fazlası olmuyor..
FM serisi..!!
Cm 00-01 ve Fm 2006 derim.
Bence FifaManegar 2006 . Çünki; maç oynanırken izleyebiliyorsun. Cm'de öyle birşey yok ama Fm'de varmı yokmu bilmiyorum.
FM`de yok..
Yani maçı spiker anlatıyor ya da 2D izlenebiliyor..
3D izlemekten çok daha keyifli ve değişik bence..
3D olunca daha fazla klişe oluyor..
samet1986Bence FifaManegar 2006 . Çünki; maç oynanırken izleyebiliyorsun. Cm'de öyle birşey yok ama Fm'de varmı yokmu bilmiyorum.Macı izlemek kötü olur.Oyun kısırlasıraynı goller olmaya baslayınca oyundan sogarsın.Halbuki o managerlik oyunlarını 10-15 sezon oynayıp kariyer yapmak en zevklisi.
Fifamanagerde sürekli aynı gol olmuyor( ama olduğuda oluyor :)) ). Birde karyerde yapabiliyorsun. CM'deki gibi managerlik tekliflerde geliyor. Gene FM'de varmı bilmiyorum ama Fifamanagerde o takımın ürün satışlarınıda kontrol edebiliyorsun, üztelik karışıkda değil yani basit yapmışlar. Ürün stok, alım , satım. ama istersen bu görevi almıyorsun. Sana bağlı birşey. Stadları 3d görebiliyorsun, peki bahsettiğim oyunun türkçesi ne zaman çıkacak bi bilginiz varmı??
Fifa Manager`de en sevdiğim olay stadı kendimiz büyütebilmek..
Sırf stad yaklaşık 200000 kişiye ulaşsın diye birçok sezon oynamıştım..
Türkçesi büyük ihtimalle çıkmıycak..Neredeyse 1 yıl oldu oyun çıkalı..Şimdiye kadar çıkardı..
Zaten gerek de yok Türkçe`sinin çıkmasına..