En iyi 20 Greasemonkey betiği

CHIP Online
27-06-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sizin için seçtiğimiz en iyi 20 Greasemonkey betiği ile tarayıcınıza onlarca özellik ekleyin!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/en-i ... y-betigi_20231.html


Resimlerle: Top 20: En iyi Greasemonkey araçları

Hızlı Rapidshare downloadları, tek tıklamayla indirilebilen YouTube videoları, Facebook reklam engelleyicisi ve daha onlarcası. Firefox ve Chrome tarayıcılarınızı ek özelliklerle donatabileceğiniz en iyi 20 Greasemonkey betiğini sizler için seçtik.

Grasemonkey tarayıcı eklentisiyle ile favori web sitelerinizi kendi ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilir, ilgili web sitesine script kodları yardımıyla ek özellikler veya alternatif tasarımlar kazandırabilirsiniz. Şayet kendi betiğimi yazamam diyorsanız hazırladığımız galerimizden birçok popüler web sitesini kendi zevkinize göre düzenleyebileceğiniz 20 kaliteli betiğe ulaşabilirsiniz.

YouTube videolarını kolayca indirin
YouTube'dan video indirmek için ya bir ek araç, ya da en azından bir web sitesi kullanırsınız. Fakat bu betik ile bunlara gerek kalmıyor ve izlediğiniz her videonun yanında bir download butonu bulunuyor.


Image Search Preview betiğinin görevi ise imaj arama işlemlerini Flickr, Google ve Yahoo'yu kullanarak kapsamlı hale getirmek. İmajları tam boyut görmek için ise fare imlecini ilgili önizleme resminin üzerine getirmeniz yeterli.

Tarayıcınızı ansiklopediye dönüştürün
Bir başka sıra dışı betiğin adı ise LookItUp ve bu betikle bilgi dağarcığınızı genişletmeniz mümkün. Herhangi bir web sayfasında gezinirken kelimeyi seçin ve "W" tuşuna basın. Tarayıcınızın sağ tarafında açılan pencerede o kelimeyle ilgili Wikipedia makalesini görebilirsiniz.

Microsoft, Hotmail ile dünyanın en büyük ücretsiz eposta sağlayıcısı olmasına rağmen, web sayfası ne yazık ki reklamlarla dolu. Windows Live Ad Remover ise bu reklamları yok ediyor.

Tüm konu: En iyi 20 Greasemonkey betiği

Resimlerle: Top 20: En iyi Greasemonkey araçları


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin önerdiğiniz Greasemonkey betikleri hangileri?

murat2010
28-06-2010, 06:05   |  #2  
murat2010 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
287 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

Bende bi tane önereyim....
Hotspot shield programını kullanıyorsanız her sayfa açışınızda sayfanın üstünde tak diye reklam çıkar işte o reklamı yok etmek için  Firefox tarayıcısı için şu betiği kurun
Hotspot Shield ad remove