1- Need For Speed Underground (2'sini dört gözle bekliyorum)
2- Red Alert 2
3- Generals & zero hour
4- Call Of Duty
5- Battlefiled Serisi
En iyi 5 oyun seçsek...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bende konuşmayayım diyorum ama sanki dergiyi bana alıyo vallahi pes doğrusu ayıptır
Olmadı şidi varisler3, kimi kandırıyosun. Herkes biliyor senin dergi başına bir milyon TL (1YTL) komisyon aldığını. Uğraşma boşuna, almaz o adam artık dergini falan. Gitti ayda bir milyon, sene ona yan.
alıntı:
Gönderen : theOnlyGeniusKızma Swat_Man ya, sustuk kardeş, merak etme. :)
Yok ya ne kızması
1- Tomb Raider Serisi
2- NFS UG
3- Championship Manager Serisi
4- SimCity 4
5- Civ 3
size katılıyorum çok haklısınız forumu chat programına çevirdilerinşallah son olur bu
1.Counter Strike
2.Age Of Empires The Conquers
3.Nfs Underground (seride mütiş tabi)
4.Colin Mcrea Rally 2-4-2005
5.GTA 3-Vice City
Bence Far Cry vallahi. Ayrıca Half Life II nin pşyasaya çıkmasını da Far Cry geciktirdi. Yani pazarda pay alamamaktan çekindikleri için oyunun çıkış tarihini bayağı bir erteledi Yapımcı Valve ve dağıtımcı Sierra.
arkadaşlar burda hiç ultima online oynayan yoq mu ya bence
1- Ultima Online
2,3,4,5 in en olduğu önemli değil
1-HITMAN
2-Unreal Tournament
3-call of duty
4-far cry
5-underground 1 ve 2
kısa bir göz gezdirdim fifa 2005'i seven yok zannedersem..
fifa 2005 'i tek geçerim.
nfsu ile ilgili konu açmıştım bu sizleri yanıltmasın.
o oyunu ben değil evin diğer fertleri oynuyor.
mitnickkevin
arkadaş imzan güzel.
alakası yok ama en sevdiğiniz 5 sanatçı diye başlık olsa idi
1 candan erçetin.
2 candan erçetin.
3 yine candan erçetin derdim.
alıntı:
Gönderen : muhammet3mitnickkevin
arkadaş imzan güzel.alakası yok ama en sevdiğiniz 5 sanatçı diye başlık olsa idi
1 candan erçetin.
2 candan erçetin.
3 yine candan erçetin derdim.
İyi bir cevap aldığımın şaşkınlığı içerisindeyim.(Bu konunun 1. sayfasına yazılanları okursan demek istediğimi anlarsın)...
Teşekkür ederim...
Half-Life 2 ve Doom3 arasında tercih yapamadım tam olarak hangisinin birinci olacağı doğrultusunda.İkisininde grafikleri mükemmel ötesi.Ekran kartı yeterli olmayanlar ağlamayı bırakıp en kısa zamanda iyi bir ekran kartı alsınlar ve mükemmel grafiğin tadına varsınlar.Gerçekten tırsmak isteyenlerde evde tek başına iken hafif ses açıp (ses en az 5+1 olmalı ve özellikle geceleyin) Doom3 ve Phantasmagoria 2 oynasınlar.Kötü haber Phantasmagoria 2 Win XP ve 2000 'de çalışmıyor.Win 98 en ideali Phantasmagoria 2 için...
1.Half-Life 2
2.Doom 3
3.Soldier of Fortune 2:Double Helix
4.Call of Duty & MOHAA
5.Phantasmagoria 2
BENCE EN BABA BUNLAR;
1.GTA SERİLERİ (3 TEN SONRASI)
2.FAR CRY
3.HL2
4.THE SUFFERİNG(EN BABA KORKU OYUNUDUR)GARANTİLİ
5.NFS UNDERGRAUND 2
Half-Life konusuna katılıyorum - felaket zevkli... 18 - 20 saat arası kalkmamak suretiyle - en zor halinde oyunu bitirebilirsiniz - tabii, mouse ve klavyeyi biraz hızlı kullanmak gerekiyor :-)
1-NFS Undergrund 1 & 2
2-Painkiller + Expansion Pack
3-Age Of Empires2 : The Conquerors Exp.
4-Counter-Strike v1.5
5-GTA Vice City
bence çok güzel oyunlardır...