1- GTA VİCE CITY
2- COMANDOS 3
3- NFS UNDERGROUND
4- CM
5- NBA SERİSİ
En iyi 5 oyun seçsek...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.alıntı:
Gönderen : shehsuvar1-nfs u 2
2-nfs u
3-nfs hp
4-nfs hs
5-nfs ............hihihihiiiii
Hepsini Oynamışımdır
Bende 2,3,4,5,6,7,8 hepsini oynamıştım sadece 1'i oynamak nasip olmadı...
1 gta san andreas
2 sonic heroes
3 aoe ler
4 red alert lar
5 the sıms 2
1)gta vice city(oyun dedıgın bu olsa gerek....
2)call of duty
3)age of
4)counter strike
5)red alert
Call Of duty 1 ve 2 + Hidden Dangerous 2 oyunlarının havasını veren bir oyun tavsiye eder misiniz? Savaş alanında geçmeli. Bir time verilen görev gibi belli görevler değil de bir savaşın içinde geçen bol kanlı, tanklı bir oyun. Medal of honor u oynadım ama tat vermedi. Doom 3 ten sıkıldım da:)
Alallahallaaahh! Anlamıyorum, koca forumda bir tane konsol oyunu yok. Hayır Playstation2 diye bir makina var hani, hani dünyanın en iyi 3 oyun türünün en iyi örneklerini sunan tek platform.
Hani Splinter Cell' in 2 katı kaliteli bir Metal Gear Solid serisi,
Hani Nfsu' ile dalga geçen bir Gran Tourismo ve Burnout3,
Hani Diablo' yu çocuk oyunu gibi gösteren bir Final Fantasy serisi...
Yani anlamıyorum, ya siz oyun dünyasından çok kopuksunuz, ya da ben çok içindeyim. Ne diyeyim!!!
www.level.com.tr/forum adresine yöenelbilirsin antencim, çünkü orada oyunlara kafası basan birçok eleman var, öneririm.
1.Underground 2
2.Counter Strike
3.Mafia
4.?
5.?
alıntı:
Gönderen : elvis32www.level.com.tr/forum adresine yöenelbilirsin antencim, çünkü orada oyunlara kafası basan birçok eleman var, öneririm.
İyi de ben oradan 2 kere atıldım zaten:)
Demekki anten dostum senin levelden iki kere atılman oyun anlayışının ordakileri bile aşmış durumda olduğunun göstergesi bu yüzden başka arayışlar içine girmen gerekebilir.Mesela ileri düzeyde oyun bilgisine sahip olanlar için bir site kurabilirsin.
1. Commandos serisi
2. NFS serisi
3. Blood
4. Half Life
5. Age of serisi
Yaw RAZİEL senden hiç beklemezdim eski konulardan devam ediyon ne oldu sen büle hiç yapmazdın sana sende bi değişiklik var gibi...
istediğim klasörü güncellerim, karışmayın
1- need for speed underground
2- age of mytology
3- call of duty
4- heroes of might and magic 3( hatta tüm serisi)
5- mafia
ve bunlara halo, cm serileri , nba live 2003(ben cok seviyorum)age of serileri , rise of nations ve farcry da ekleyebilirim