En iyi 50 Euro altı anti-smartphone'lar

CHIP Online
10-01-2011, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

iPhone'u, Galaxy S'i ve diğerlerini unutun: İşte piyasadaki en iyi anti-akıllı telefonlar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/en-i ... hone-lar_24052.html

Resimlerle: Akıllı telefon değil, anti-akıllı telefonlar...

Uygulamalar, dokunmatik ekran, FaceTime ve iPhone: bunların hiçbiri ile ilgilenmiyor musunuz? İstemediğiniz özelliklere sahip olmayan telefonları Chip Online sizin için buldu. Anti-Smarthphone'unuz ile her şeyi yapabilen telefonlara karşı savaş açın.

Telefonunuzdaki her özelliği bilerek veya isteğiniz doğrultusunda mı aldınız ? Tabii ki hayır. Özellikle ufak tefek bir sürü özelliği olan pahalı multimedya telefonlarında, kullanılmayan özelliklerin sayısı çok fazla. Mantıksızca olan ise GPS, HSPA ve tümleşik kamera gibi özelliklere çok para verilmesi. Telefonunda internet kullanmayan, fotoğraflarını dijital fotoğraf makinesiyle çeken ve zaten arabasında bir navigasyon bulunan birisi için bunlara bu kadar para verilmesi mantıksız.

Hollandalı telefon üreticisi "John's Phone", Amerikan firması "simvalley" ve aynı zamanda Nokia, Samsung gibi ucuz modelleriyle tanınmış ünlü markalar da az özellikli ve uygun fiyatlı telefonlar üretiyor. Chip Online uygun fiyatlı en iyi telefonları sizin için buldu. İlk olarak, ilerleyen sayfalarda yer alan 3 telefonmodeline göz atmanızı öneririz. Daha fazla model arayanlar ise, son sayfadaki bağlantıyı kullanabilir...

Tüm konu: En iyi 50 Euro altı anti-smartphone'lar

Resimlerle: Akıllı telefon değil, anti-akıllı telefonlar...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin de kullandığınız anti-smartphone'lar var mı ?

Rambo_FT
10-01-2011, 18:45   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
191 mesaj

John's Phone'yi 10 euro'dan düşük fiyata bekliyordum ama yurt dışı olmasına rağmen 60 EURO! Türkiyedeki karşılığı 150 Lirayı bile bulabiliyor. O yüzden böyle telefonlara da kanmamak gerekiyor.

Kendim için şunu söyleyeyim: Bir telefon almadan önce "çok iyi" araştırmalar yapıyorum. Daha sonra alıyorum. Günümüzde telefon fiyatını sorun etmemek elde değil. O yüzden her zaman en ucuz fiyata en iyi telefonu ararım. Günlerce yaptığım araştırma ve kendi isteklerimi göz önünde bulundurarak Haziran ayından itibaren satın alıp kullandığım Nokia 5230 cep telefonu bence tam bir "Anti-Smartphone". Çünkü overclock bile olan bir telefon (videoları mevcut denemedim!). Anti-smartphone isteyipte, ucuz diye istemediğiniz kadar özelliksiz telefon elde edebilirsiniz bence dikkat edin!