En iyi 7 inç tabletler!

CHIP Online
28-03-2013, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Piyasadaki en iyi 7 inç'lik 6 farklı tableti seçtik. Küçük tablet arayanlar; işte alternatifleriniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/en-iyi-7-inc-tabletler_39022.html

Resimlerle: Tabletiniz için en iyi 25 aksesuar

7 inç boyutlu ufak tabletler bir süredir bilişim dünyasının gündeminde. Neredeyse her üretici kendini bu kategoride ürün vermek zorunda hissediyor. Kullanıcılarsa bu ufak boyutlu canavarları merakla takip ediyor. Bu test dosyamızda sizler için piyasadaki en iyi 7 inlik tablet modellerini inceledik ve alternatiflere göz attık.


Ufak boyutlu tabletlerin birkaç avantajı bulunuyor: 10 inç boyutlu modellerden çok daha hafif ve ufak tefek olduklarından yolculuk sırasında kullanmak için idealler; büyük modellerden çok daha ucuzlar. Ve ufak boyutlarına rağmen performans açısından da iddialılar çünkü çoğu zaman kullanılan donanım ve işletim sistemi büyük boyutlu modellerle aynı.


Ufak tabletlere oldukça yoğun bir kullanıcı ilgisi görüyorlar. Apple hayranları 7,9 inç ekranlı iPad Mini'yi çok beğeniyor. Android cephesindeyse model sayısı çok daha fazla. İlerleyen sayfalarda sizleri 7 inç boyutlu tablet dünyasında bir gezintiye çıkartacak, benzerleri arasından sıyrılan üç modele yakından bakacak ve tercih yaparken yardımcı olacak ipuçları vereceğiz.


Tüm Konu: En iyi 7 inç tabletler!

Resimlerle: Tabletiniz için en iyi 25 aksesuar

Kaynak: www.chip.com.tr