oooo iyimiş valla çok bile beklediler hep ıraklımı öldürcez birazda abdli öldürek o oyun satış rekorları kırar bu kadar abd düşmanı varken...
En İyi Aksiyon Oyunu ???
- 1
- 2
valla listeme yazdım bulucam o oyunu biraz abdli öldürek ama kalitelimi acaba..
serious sam Cok guzel oyundur biraz eski ama eskiden oynardım ben onu 2-3 sene once falan
biri daha önermişti onu güzel oyun 3ü çıkıcak
crysis sırf grafik konu iyi değil..
seriousları ben önermiştim :) de bakın size bir tavsiye vericem aksiyon uçak oyunu 4 açıdan da oynayabiliyorsunuz 3d ve her tür silah var bol hedef bol düşman bol aksiyon ismi
HYPERSPACE INVADER
http://www.youtube.com/watch?v=ZDXWDygFzOw yeahhh:) sadece böyle tek açı değil c tuşu ile 4 açıdan oyunu oynayabiliyorsunuz yandan üstten görünüm gibi ben yandan oynuyorum bitirmesi koklay olsada bol geçisi var gemiler silahlar zamanlar çoğalıyor
dayı onu bunu boşver medal of honor 2010 oyna dünya üzerindeki gelmiş geçmiş en baba oyun
ben serius hd indirdim iyi oyun eğlenceli çok zor indi bende bi part 2saat sürüyo birz grafik yoksunu ama sağol tavsiyen için pcde iyi fulde açtı illa uçak isterseniz ice combat6 oynayın hawx tan bile iyi ha bide moha 2010 da iyi ama assasins2 daha iyi bir oyun en baba oyun moha değildir bi yığın oyun oynadım.
- 1
- 2