arkadaşlar merhaba ben çok oyun oynamayı sevmemekle beraber bu güne dek hep tomb raider ve prince of persia oyunlarını oynadım ama çok sıkıldım bir ara serius sam oyunlarını oynamıştım o tarz olarak yani ateş etmeli bol silah seçenekli olan önerebileceğiniz bir oyun var mı
En İyi Aksiyon Oyunu ???
- 1
- 2
iyi bir oyuncu değilim ama asıl sorduğum şu : ben yani bol silah seçenekli kolay oynayabileceğim oynarken beni cidden eğlendirecek bir oyun istiyorum içinde strateji hikaye konu olmasın anlatabildimmi bol silah bol hedef bol mekan eğlence için
assasins2 iyi oyun onu al hem güzel hemde uzun gidiyor vede eğlenceli alone dark5 olabilir oda fena değil gta4 olabilir cod6-7 var çok yazabilirim ben oyun delisiyim çok severim oyunu bu önerdiklerim iyi oyunlar bide cs tarzı battlefield 2142 var daha çok var amabunlar sana yeter..
Ben öyle hayaletli mayaletli oyunları değilde daha çok gerçek hhayat gibi oyunları severim.COD Serisi,Gta Serisi,Mafia sersi,Max Payne... gibi
cod gerçek hayatmıki hepsi abd abart ması reklam max payne iyi oun ama gerçekle ilgisi yok sen yaratıksız sırf insanları diyosun ama cod serisi hep abd ilee ıraka giriyon bigünde abdye girilen bi oyun yapsalarda oynasak
ben 1-2-4-6yı bitirdim bunların içinden 6yı öneririm ama ama modern warf birlede ufak bi bağlantısı olduğu için modern warf bir yani 4üde oyna..
O zaman aşağıda yazdığım oyunları oynamalısınız.2008den başlıyorum yazmaya.Eski diye küçümsemeyin bana kalırsa nice 2010 oyunlarından iyi.
Spiderman:Web of shadows
Transformers 2
The xmen origins wolverine
Batman arkham asylum(Yaklaşık 2 ay sonra batman arkham city çıkacak.)
Spiderman shattered dimensions
Transformers war for cybertron
Medal Of honor (Favorim)
Aklıma bunlar geliyor.Hepsini bitirdim.Gayet iyi oyunlar.
bende bir ikitane öneriyim arkadaşım bu oyunlar çok iyidir yavsiye ediyorum çok aksiyon istersen wheelman vin diesel-riddick dark athena- alone dark5...
eder
bendende size aksiyon tavsiyesi tüm serious sam serisi :)
http://www.youtube.com/watch?v=0FZq3wE_FFs
güzelmiş arkadaşım sağol bide bu oyun seri dediğin iki tane var dimi ben 1 ve 2yi buldum 3 çıkmamış indircektimde net hızım çok düşük ondan indiremiyorum ama listeme aldım sağol..
2 inci oyunu her nedense kimse pek tutmadı ama nedeni
Serious Sam HD: The First Encounter
Serious Sam : The Second Encounter oyunlarının çok tutmuş olması
ben iki oynamamıştım onu yeni indiriyorum 3 de deiğin gibi henüz çıkmamış bir de bu oyunların hile leri var o zaman daha zevkli oluyor sınırsız cephane ve sınırsız sağlık l olunca ! :)
abi buldum 1ve 2yi indircem bi ara sağol 3de iyimiş videolarıda izledim güzel 3 de grafikleri sağlam..
abi crysis sırf grafik ya çok iyi değil daha iyileri var konu yok o oyunda wheelman riddick daha iyi..
1 ve 2 şeklinde değil o 2 ayrı sen bunları indireceksin
Serious Sam HD: The First Encounter
Serious Sam : The Second Encounter
nerden indirdin fulloyundan indir orda oyunlar sağlam hep ben orda buldum..
abi belki oynamışındır ama assasin2 güzel eylenceli vede uzun sürüyor dediğin doğru yeni oyunlar sırf grafik konu yok vede çabuk bitiyor ben worm4ü çok seviyorum hiç değilse eğlenceli
cod gerçek hayatmıki hepsi abd abart ması reklam max payne iyi oun ama gerçekle ilgisi yok sen yaratıksız sırf insanları diyosun ama cod serisi hep abd ilee ıraka giriyon bigünde abdye girilen bi oyun yapsalardaöyle bir oyun yapım aşamasında abd ye girilen oyun adıda homefront steamde ön siparişte şu anda
- 1
- 2