bana söyeyin antivürüsü
en iyi antivirüs programı hangisidir
- 1
- 2
sorun biraz göreceli bir kavram.Yani herkeze göre değişebilir.. Herkeze göre kolay kullanım farklıdır... Biri avastı severken diğeri avg yada kasperskyı beğenebilir..Birinin türkçe dil desteği vardır diğerinin yoktur.. Seçeceğin antivirüsün senin ihtiyaçlarını karşılaması gerekir.Bu yüzden çeşitli antivirüs programlarını teker teker yükleyip kendine göre hangisi iyiyse seçebilirsin..Yinede soruyorsan ben kendi makinelerimde AVG yi tercih ediyorum...
en iyi ücretliler kis2009 ve nod 32 olarak gösteriliyor.Sistemin iyiyse kis daha düşükse nod iyi olur.free olarak avira..
hiçbiri.......
Ama Virüs bulmakta en iyisi norton.Eksi yönü ise çok sistem kaynağı tüketmesi.
Avastı da kullanbilisin.AMA nod32 yi sakın kullanma...
sizinde bildiğiniz gibi teknoloji dünyasında ne yazık ki virüslere çare bulunamıyor.bulunsa da daha etkilisi üretiliyor.ben evimde nod 32 nin eset smart security ürününü kullanıyorum.çok memnunum.geniş yelpazede özellikleri var.bunun yanında kaspersky internet security 2009 u öneririm.saygılarımla...
Ben 2 yıldır Avira kullanıyorum çok memnunum ve sana tavsiye ederim.
elektrobeyinBen 2 yıldır Avira kullanıyorum çok memnunum ve sana tavsiye ederim.bencede freeware antivirüler içinde avira çok iyi.
Ama Virüs bulmakta en iyisi norton.Eksi yönü ise çok sistem kaynağı tüketmesi.
Avastı da kullanbilisin.AMA nod32 yi sakın kullanma...
Free olacaksa Avira Satın alcaksan KİS yada Avira Premium Security Suite
kaspersky
eset smart ,nod32
üçretsiz ise :avira
sana en iyi ve en uygun anti virüs programı f-secure anti virüs clint security bu sana yterde artar bile kendine iyi bak. ...byby....
1- kaspersky ailesi
2-trendmicro
2-nod32
3-avast
4-avg
5-mcafeee
vb..ben kaspersky 2009 kullanıorum...!!! gerısı sana kalmıs ..
norton kullanıyordum ve sistemi yavaşlatıyordu , şu anda ise NOD 32 yi kullanıyorum memnunum tabiiki herkesin görüşü farklıdır denemeden olmaz.....
BİR ÇOK VİRÜS PROGRAMI KULLANDIM AMA KASPERSKY İNTERNET SECURİTY Yİ TUTAN YOK.5 YILDIR KASPERSKY DEVAM.SIKINTI YOK.
BU SORU BU FORUMDA NEDENSE OKUMAK YERİNE HEP SORULUYOR!!!!BİRİLERİDE HEP CEVAP VERİYOR.
Kis 2009 kasperksy den şaşma bence .... en iyisi kasperksy ....
Bütçe belirtmemişsin? Yani ücretsiz mi olacak yoksa ücretli mi?
Kaspersky 2009 veya NOD32 kullan derim.
Böyle 1 usluba cvp vermek kendime haksızlık ve saygısızlık olur...
eniyi kavramı antivirüs konusunda farklıdır sadece kullanım kolaylığı çok iyi teknik destek ve en kısa sürede yeni çıkan virüsü temizleme yeteneği gibi özellikler yönünden en iyi belirlenebilir.her antivirüs yazılımın bir diğerin çok üstün özelliği vardır.eğer şirket ortamı var ise panda server web client bunları kesinlikle öneririm piyasadaki bütün antivirüsler ve kendi ürünü titanium gp protection platinium gibi antivirüsülerin tümünün özellikleri tek bir veri tabanında bütünleştirilmiş olarak sunulmaktadır buda en iyi kavramının şartsız olarak bu üründe topluyor.
sadece tek kullanıcı var isede gp protection pandayı tavsiye ederim. şuana kadar hiç görülmemiş bir tarama motoru ve truprevent yeteneğine sahip.%100 bilinen ve bilinmeyen trojen, spybot,rootkit ve diğer tehdit tanımlama ayırt etme özelliğine sahip.antivirüs manuel devre dışı bırakılmadığı sürece tam bir kale görevi görüyor içeriye hiçbir yabancı sokmuyor.ultimate seviye pishing seçeneği ilede tüm olta saldırısı içeren siteleri daha bağlanmaya çalışırken sistem tesbit edip bloke edebilmektedir.
yeni çıkan bir virüsede güncellemesi çıkmamış dahi olsa müdahale imkanı sunar.
ben daha önce sürekli kaspersky kullandım.fakat son zamanlarda avast 4.8 ev sürümünü yükledim.inanın kaspersky den sonra sistemimde virüs yakaladı.hem program hem de virüs veritabanını sürekli güncelliyor hem ücretsiz.yanına da spybot kurun(ücretsiz).bakın keyfinize.
- 1
- 2