En İyi Antivirus Programı
- 1
- 2
Panda Internet Security 2009
With 3 months' FREE services!
USB ve Flash Disk virüslerine kesin çözüm sunan tamamen Türkçe bir program.
amvo.exe, kavo.exe, bittorrent.exe, activexdebugger32.exe, mail.dll, mail.exe liste uzayıp gidiyor. Hergün yeni bir virüs çıkıyor piyasaya. Birde şu bir türlü silinemeyen dosyalar var. Peki çözüm ne?
Geçenlerde kullandığım bir program bu dertlere son veriyor. Hem boyutu küçük(2.5mb) hem de tamamen Türkçe. Vista sürümünü bulamadım, buradaki WindowsXP için olan sürümü.
Programın neler yapabildiğini tanıtan bir sitenin linki (Programı bu siteden de indirebilirsin):
Bilgisayarınıza bir flash veya usb disk taktığınızda otamatik olarak bilgisayarınızdaki tüm sürücüleri (harddisklerinizde dahil) kısa sürede tarayıp, virüsleri bulup siliyor. Sonra ekranın sağ alt köşesinde bir bilgi mesajı belirip bulunan ve silinen virüsleri gösteriyor.
Programın ana kansolunda bilgisayarınızdaki tüm klasör ve dosyalara ulaşıyorsunuz ve istediğiniz klasörleri ve dosyaları (gizli sitem dosyası olsa dahi) kolayca silebiliyor veya etkisizleştirebiliyorsunuz. Sistem dosyalarını silmemeye dikkat etmenizi öneririm. Dosya silme işlevi unlocker dan çok daha iyi.
Virüs bulaşmış flash disklerini çöpe atanların ve virüslerden daral gelmiş olanların işine yarayacağını düşünüyorum.
Programı indirebileceğiniz link:
Programı indirebileceğiniz alternatif link:
Ben kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye ederim.
halflife2gmanEn iyi koruma+en düşük kaynak tüketme= nod32 :katılıyorum yanlız en iyi korumada değil en iyi korumada kaspersky bence ama kasperskyın eksileri fiyatı çok pahalı ve sistemi çok kasıyor
Arkadaş AdRaMiTi'nin güvenlik konusundaki hassasiyetini bilmiyor galiba. G-Data'yı saymazsak geriye iki seçenek kalıyor ki biri Kaspersky diğer Outpost'tur ve her ikiside Rus menşeilidir. Rusların güvenlik konusundaki deneyimlerini herhalde tartışmaya gerek yok.
Onu yükledim ama sürekli firewallundan dolayı hatalar veriyo
örn:xcxcxcx numaralı ip bloklandı tarzı...
özellikle bazı programları açınca sanırım güvenlik seviyesini low-medium yapmak gerekiyor.
bende dayanamadım sildim
avira free personeli yükledim.
Gerek kalmadı tekrar Kis 2009 u yükledim
Sabah kasmalar yapıyodu kis meğer ondan değil başka bir progradanmış.
bende ilk başta avira premium secuirty daha sonra personel i yükledim ama hata vermeye başladı bende tekrar şu kampanya vesilesiyle deniyim dediğim kasperskya geri yükledim.
Ama hala söylüyorum avira"da" iyi virüs programıdır.
Mustafa@PCbende ilk başta avira premium secuirty daha sonra personel i yükledim ama hata vermeye başladı bende tekrar şu kampanya vesilesiyle deniyim dediğim kasperskya geri yükledim.avira hata vermez sorun sizin sistemdedir,Ama hala söylüyorum avira"da" iyi virüs programıdır.
avira kaspersky dan daha iyi çünkü onun bulamadığı trojan ve spyları buldu gözlerim şahittir
Son Düzenleme: MY_KIL ~ 27 Nisan 2009 18:56
MY_KILavira hata vermez sorun sizin sistemdedir,Ben zaten aviranın iyi olduğunu söylüyorum söyledim,avira kaspersky dan daha iyi çünkü onun bulamadığı trojan ve spyları buldu gözlerim ş
Doğru söylüyorsun bi çakışma oldu o yüzden hata vermeye başlamıştı.
bende şu kampanyası olan kis 2009 a tekrar dönüyim dedim
Öyle fanatiği olduğum bir antivirüs yok ama şu 3 ü favorimdir
Avira,Kaspersky,Bitdefender....
fanatik olmakla alakası yok...
3 ü favorin de olsa birini kullanabiliyorsun sonuçta. ;)
maksat işe yarar tavsiyelerde bulunmak
MY_KILfanatik olmakla alakası yok...Sencede 3 ünden biri işe yarar değil mi ?
3 ü favorin de olsa birini kullanabiliyorsun sonuçta. ;)
maksat işe yarar tavsiyelerde
tamam işte üçünden biri işe yarıyor ama hangisi ne kadar yarıyor hangisi ile neler yaşadın neler gördün tecrübelerin nedir bence bu önemli
yoksa kusura bakmada kardeş 3 tane antivirus ismi herkes sayar
zaman zaman bazı durumlarda denemek için kaspersky a dönsemde genelde avira premium kullanıyorum. uzun süre format atmamış yada antivirus kullanmasını bilmeyen bilinçsiz kullanıcılar her defasında daha çok virus kapıyorlar en sonunda sistem çökünce kasalarını alıp geliyorlar yedeklerini almadan önce tarama yaparken her gün görüyoruz hangi antivirüsün neleri ne kadar bulduğunu
Bende boza boza öğrendim bilgisayarı zamanında :D
Avirayıda çok çok iyi bilirim uzun zaman kullandım hala beğeniyorum öneriyorum.
Senin dediğin gibi kasperskyada deneme amaçlı geçtim,2006 2005 yıllarında kaspersky kurmustuö pc ye bi 5-6 ay kullanmıştım beni 1-2 kez formattan kurtarmasının hatrına kaldırmadım,ama kasmasınada dayanamadım bir süre sonra sonra aviraya geçtim.....
Geçenlerdede şu 100 günlük kampanya vesilsiyle deniyim kisi dedim ve bence bu sefer biraz optimize etmişler sen kurdun mu sen beğendin mi ?
Ben kis kullaniyorum key filanda istemiyor daha ne isteyeyim oh ne güzel kafam rahat : d
ziyaaaBen kis kullaniyorum key filanda istemiyor daha ne isteyeyim oh ne güzel kafam rahat :Sabah biraz kasıyo yine dedim ya o başka bişeyden miş sonra avira premium ardından,antivir personel yükledim (gerçi yükleme sonrası hata filan verdi)kasmaya neden olan programı buldum ve sildim.madem kis kasmıyormuş bende bari şu 100 günlük kis 2009 keyinin hakkını veriyim dedim tekrar yükledim ya bu eski kisler gibi kasmıyo gibi sanki biraz optimize etmişlerSon Düzenleme: Mustafa@PC ~ 28 Nisan 2009 03:35
kis 2009 denedim kasmıyor eskisi gibi de
avira ve kampanyaları varken kis e hiç gerek yok bence hem avira daha kullanışlı hemde çok fazla crack li işler ile uğraşıyorsanız avira daha iyi koruyor çünkü kasperskydan daha çok zararlı bulduğunu bir keresinde kendim gördüm. ayarları tam yapılmışsa özellikle de extended threat categories "select all" seçiliyse http://i39.tinypic.com/20p8nys.jpg
- 1
- 2