Arkadaşlar en iyisi Kaspersky mı Yoksa Nod32 mi neden???
En iyi Antivirüs?
Aradığınız en iyi antivirüse şu an ulaşılamıyor.Hiçbir zaman da ulaşılamıyacak.
Bu nedenle arama bölgenizi değiştirip Google amcaya müracat etmeniz menfaatiniz icabıdır..
kur birini gitsin ya virüs bulaşırsa formatla uğraşıp durma
AdRaMiTikatılıyorum artık sıktı bu konular:D Şaka gibi..
Sayın Chip yönetimi En iyi Antivirüs hangisi gibi konular forumda artık devasa çöplük yıgını haline geldi desek yeridir...
Bu yüzden bir tane konuyu sabitleyip herkez o konu üzerinden yorumlasa forumda bu tür konularda çöplük yıgını haline gelmese nasıl olur ?
eset nod 32 tavsiye etmem ya avast yada kaspersky ikisinde biri arkadaşım eset sistem dosyalarını tarmıyor zaten virüslere orada oluyor
swament.. eset sistem dosyalarını tarmıyor zaten virüslere oradaKim demiş onu?
ahmeyt05Kim demiş onu?bencede kim demiş onu esed den çok memnunum herkesede tavsiye ederim
prodigysıktı artık bu konu internette bir sürü site var google da yaz hepsi çıkar bugün bir arkadaş daha sormuş yine aynısı sıktı.Katılıyorum forumda aratmadan herkes konu açıyor ya; her gün yeni mesajlar "Hangi antivirüs daha iyidir" sıktı amaFree olarak bende Avira antivir kullan derim ben
akşamüstübencede kim demiş onu esed den çok memnunum herkesede tavsiye
akşamüstü avirayıda unutmamak lazım o da güzel ...Son Düzenleme: gunbatımı ~ 16 Mayıs 2009 22:11
avira antivir kur
konu başlığını arama yerine yazsaydınız işinize yarayabilecek birçok konular bulabilirdiniz
vallahi sıktı bu tarz konular.
en iyi antivirüs benim.
H@ckerCesurvallahi sıktı bu tarz konular.O da iyiymiş.en iyi antivirüs benim.