Selam arkadaşlar,
Sizce en iyi antivirüs hangisi?
Ben şu an nod32 kullanıyorum pekde memnunun ama sizce bundan daha iyileride varmı?
Selam arkadaşlar,
Sizce en iyi antivirüs hangisi?
Ben şu an nod32 kullanıyorum pekde memnunun ama sizce bundan daha iyileride varmı?
forumda aynı başlıklı sayısız konu var,keşke bir göz atsaydın bunu açmadan önce.burada yazmaya gerek duymuyorum çünkü aynı cevapları vereceğim.sen bi eskilere göz at arkadaşım.o şekilde yorumlamanı yaparsın kafanda.
Ok anlaşıldı arkadaş yinede teşekkür ederim
bedava istersen avira antivir+ad-aware
paralı istersen kaspersky yada nod32 ve spyware doctor
kardes kullandIgIn program (nod32) Eniyisi bence... herhangi bi arayış içine girme bu antivirus aralarındakinin ENİYİSİ...
emon ve dmon ayarlarını yapıp bide update yaptınmı tamamdır... :)
bazen virüs kaçırıyor ama nod32 haberin ola.
ama gerçekten çok iyidir.
mhmtkrckardes kullandIgIn program (nod32) Eniyisi bence... herhangi bi arayış içine girme bu antivirus aralarındakinin ENİYİSİ...4 tane virusu gözümün önünde kaçırdı nod32 bide tanınmış virus bunlar...
emon ve dmon ayarlarını yapıp bide update yaptınmı tamamdır... :)nod32 e de güvenim kalmadı.
şuan mcafee virusscan 8.5 enterprise kullanıyom o yakaladı bu 4 virusu.
emuleden gelmişti..
Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum sağolasınız...
ben çok antivürüs programı denedim ama nod32 bence eniyisi nod32arayüz ve bilgisayarı kasma konusunda çok ideal bi program ayrıca en az bellek harcama konusunda ödülü varmış...
tavsiyem nod32..
konuyu uzatmayalım tekrar aynı şeyler yazılacak yoksa
isteyen istediğini kullanmakta özgürdür biz tavsiye verelimde
En iyisi Kaspersky ama o da Pc'yi kasıyor.Nod32 iyi ama casus yazılımları bulamıyor.Ben Panda Antivirüs 2008'i kurdum 6 tane yakaladı.Ama Pc'yi kasıyor.Yine de Nod32.En azından Pc'yi kasmıyor.