waybebu da benim gözdelerimden
araba dedik waybe kardeş otobüs değil...
heheh gercektende otobus:):):):9
qazxneyse gençler ben son noktayı koydum kendi adıma.eh bunuda artık beğenmezseniz ben bişey demiyom..sen bide buna bak
hiko91heheh gercektende otobus:):):):transporterın limuzini ya ne otobüsü limuzinden anlamıyorsunuz ya
harika bisey yaa alınma onlınetr amavalla benım lagunadan bıle guzel:):):):): saolasın wayybee:):)
dayanamadım gene... en güzeli benim arabam.canım arabam benim seni çok seviyorum
...
hiç estetik degil bence buna göre qazx daha güzell...
şehriban
Yeni Üye
12 Mesaj
Mesaj Tarihi : 16 May 2008 07:02:16
sende dangalakmışsın cingen adam gibi konuşmasını bilmeden insana cevap yazmaya çalışarak batmışsın seni kınıyoruz hepimiz ve türkiye kınıyor seni yüzde 48 lik insan kitlesi var benim babamgilin peşinde sürüklenirsin aklın alınır
zuhahahahaaa harikasın hiko yaa .arkadaşlar hikonun verdiği linke tıklayıp okuyun lütfen.ben gülmekten kırıldım.off konu acayp saptı bu arada .özür dilerim.:):)
hehehehehehhehheheh:D:D:D:
• • •şehriban • • •şehriban • • •şehriban • • •şehriban • • •şehriban • • •şehriban • • •şehriban :):):):)::)
bı dk bı dk ben olaya fransız kaldım şehrıban kım ?kım dangalak nedır buu,kımdır buu???
eheheh eskı bı msj ya ben lınkı vermıstım bak bı 2.sayfada harelde:):):9
qazxonline buraya tıkla ve oku.bayılacaksın gülmekten..hakkatten gülmekten bayılacamya
"""" senin dışındaki yardım eden herkese teşekürü borçbilirim sen kimsinizki haddin olmadan bana bunları yazdın ben seni paramla satın alırım ben hem güzel hem fizik açısından süper hemde çok zenginim varlıklı bir ailenin kızıyım onun için bana bulaşma"""" zuhahahahahahahahggagaghh :):)):9
bı dk bır onceye gerı donelım tıkladıgım linktekı yazılar gerçekmıydıı ....??
hahahahahah tabiki gercek ya :D:D:D:D:D:D:
hiko91"""" senin dışındaki yardım eden herkese teşekürü borçbilirim sen kimsinizki haddin olmadan bana bunları yazdın ben seni paramla satın alırım ben hem güzel hem fizik açısından süper hemde çok zenginim varlıklı bir ailenin kızıyım onun için bana bulaşma"""" zuhahahahahahahahggagaghh :):)):arkadaşım bu sözlerin hakkını verelim ve daha da cok gülelim
sende dangalakmışsın cingen adam gibi konuşmasını bilmeden insana cevap yazmaya çalışarak batmışsın seni kınıyoruz hepimiz ve türkiye kınıyor seni yüzde 48 lik insan kitlesi var benim babamgilin peşinde sürüklenirsin aklın alını
ben burda koptum resmen ya awatara sehrıbanın resmını koycam:):):):):):)::)hahahahahahgaaghfhaa zuhagahahagggğaha
arkadaşlar hot topik olduk zirveye doğru çıkıyoruz...:)
hahah sehriban gelsede biraz daha gulsek ya daha yenı ozelden msj gonderdım zatn:):):)::):) meslegi fotomodellık mıs:):)
hiko91hahah sehriban gelsede biraz daha gulsek ya daha yenı ozelden msj gonderdım zatn:):):)::):) meslegi fotomodellık mıs:):)gülmekten ölmek üzereyim ya neyse bu konuyu fazla uzatmayalım Son Düzenleme: waybe ~ 31 Temmuz 2008 22:32