belkı sımdı bu yazdıklarımızı okuyodur cunkı son gırıs tarıhı 31 temmus u gosterıo:):9
En iyi araba hangisi
hiko91belkı sımdı bu yazdıklarımızı okuyodur cunkı son gırıs tarıhı 31 temmus u gosterıo:):ahandaaa yandınızzz ...:))))
hahah 70 mılyonun %45 ı yaklasık ne kadar yapıyo ya:d
31.5 mılyon kısı sımdı bızı arıyodur::)):)neyse hakkınızı helal edın:):):):eheheh yabancı ukeyemı kacsam ya:):)
hiko9131.5 mılyon kısı sımdı bızı arıyodur::)):)neyse hakkınızı helal edın:):):):eheheh yabancı ukeyemı kacsam ya:):)sezon yaz iken tatile çık
AMAN ALLAHIM ben de dıyorum ne oldu, önemlı bişey soruyo sandım.. bılseydım hesaplamasdımm.:))
heheheheheh:):)::) sen ne sanmıstın kı:):):)
onlineTRAMAN ALLAHIM ben de dıyorum ne oldu, önemlı bişey soruyo sandım.. bılseydım hesaplamasdımm.:))sen ne sandınya
arkadaşlar yakında konu taşınacak (konu dışı bölmüne )arabalardan kaçmaya kaçmadan 70 milyona oradanda tatile(benim sayemde)
saolasın ya :):):):): sehrıban ın sayesınde yabancı ulke gormus olcam heheheh:):):):): gercı yurt dısınında %30 u onlarındır:):):):):
Leon güzel araba..
Yada klasik bir araba Lamborghini
leonun biraz modifyeli halini çok beğeniyorum ama Lamborgihini Gallardo superellgra (yanlış yazmış olabilirm anladınız siz :D )
BEnim için Ne son model Ferrari Ne Corvette ne Lamborghini N Mercedes Nede BMW
Benim İçin VArsa Yoksa Civic TYPE-RR
Trilyonlarım olsa Ferrari Vb. almam Bunun Değişik Renklerinden Alırdım.
djpiresbeyler bu konuya son noktayı ben koyuyorumtamam yaRIŞYIRALIM buda benim arabam arkadaşlar kimin arabası daha iyi sizce
varmı arabasını bununla yarıştırmak isteyen
sakarboyBEnim için Ne son model Ferrari Ne Corvette ne Lamborghini N Mercedes Nede BMWBu cıvıclerın kasasına hastayım. Uzay arabası gibi ama..............favorimBenim İçin VArsa Yoksa Civic TYPE-RR
ve Nissan Skyline..
sakarboyBEnim için Ne son model Ferrari Ne Corvette ne Lamborghini N Mercedes Nede BMWGerçekten güzel arabaymış..Benim İçin VArsa Yoksa Civic TYPE-RR
BorgaX Skyline da çok güzelde yanlız. onu istediğin gibi yapman için 2-3 tane civic parası vermen lazım :)
bide senin resimdeki çok güzel ama biraz photoshop güzeli gibi geldi bana ..