Başlıktan yeterince anlaşılıyor :)
-En İyi Bulduğunuz İşletim Sistemi-
- 1
- 2
Kubuntu ve ubuntu bir bakıma farklı işletim sistemleridir dostum.
Ubuntu genelde debian altyapısı üzerine kuruludur. Kubuntu ise KDE altyapısını kullanır.
Ankette bunları ayırmak yerine Linux işletim sistemleri olarak genelleme yapabilirsin.
Kesinlikle WİN 7 daha iyidir Windows 8 de gelior inş daha az sistem gereksinmleri olurda her kullanıcı rahat rahat kullanır.
ne kadar seçenek o kadar gerçek :D bencede win 7 en iyisi
Windowslar arasında windows 8 en iyisi olacak ağustos başlangıcında 8010 public beta yayınlanacak sizde deneyip en iyisi olduğuna karar vereceksiniz ;)
Ben oyumu bütün linuxlara attım.Çünkü açık kaynak ;)bilginiz varsa kendiniz bile linux çekirdeği tabanlı işletim sistemi geliştirebilirsiniz ;)
Bu arada ankete freedos'u katmayı unutmuşsun ;)
linux altında toplanır bütün açık kaynaklı işletim sistemleri sen oraya ubuntu veya pardus yazsan yinede linux çekirdeğine giriyor ;) ...
anket ya windows macos ve linux tarzında olmalıydı,
ya da linuxun enazından ilk 5 e giren sürümü yazılmalıydı.
tabi linux çekirdeğin adıdır. dağıtımlar isimleri paket yapıları farklı farklıdır.
hiçkimse windowsa % 100 mecbur değildir. gerekirse ikinci bir işletim sistemi olarak linux kullanabilir.
enazından live cd olarak kullanabilir.
zaten biraz linux hakkında fikir sahibi olunca ondan bir daha vazgeçemiyorsunuz.
anket ya windows macos ve linux tarzında olmalıydı,%100 mecbur değildir ama,Windows'u oyun için yüklüyorum ve diğer işlerimi de halledebiliyorum.Onun yanına Linux kurup; oyun için Windows, diğer işler için Linux'u açmak eziyet olur.Ben oyunlar için de Linux kullanmak isterdim, demek istemiştim.
ya da linuxun enazından ilk 5 e giren sürümü yazılmalıydı.
tabi linux çekirdeğin adıdır. dağıtımlar isimleri paket yapıları farklı farklıdır.
hiçkimse windowsa % 100 mecbur değildir. gerekirse ikinci bir işletim sistemi olarak linux kullanabilir.
enazından live cd olarak kullanabilir.
zaten biraz linux hakkında fikir sahibi olunca ondan bir daha vazgeçemiyorsunuz.
Windows 7 şuanki en iyi işletim sistemi her ne kadar 7 kullanıyor olsamda gönlüm xp de kaldı.:)
o % 49'LUK ORAN TEKNOJİ DEN ANLAMAYAN VE TÜRKİYEDEKİ CAHİLLERDEN OLUŞUYOR BENCE :D
windows 7 kullanan bilir nasıl olduğunu kedi ulaşamadığı ciğere murdar der sizde böylesiniz hrehaldee ben şu an yedi kullanıyorum ve çok memnunum ve tabi win7 visual basic programlarınıda ara sıra bakıyorum şimdi kimmiş cahil
windows 7 kullanan bilir nasıl olduğunu kedi ulaşamadığı ciğere murdar der sizde böylesiniz hrehaldee ben şu an yedi kullanıyorum ve çok memnunum ve tabi win7 visual basic programlarınıda ara sıra bakıyorum şimdi kimmişkatılıyorum windows 7 nin neresi kötü ki tasarımı çok hoş ciddden hızlı (2 gb ram müthiş verim alıyorum) hiç bir oyunu açmamazlık etmedi acaba cahill arkadaşımızın 7 ile sorunu ne ?
windows 7 kullanan bilir nasıl olduğunu kedi ulaşamadığı ciğere murdar der sizde böylesiniz hrehaldee ben şu an yedi kullanıyorum ve çok memnunum ve tabi win7 visual basic programlarınıda ara sıra bakıyorum şimdi kimmişDostum ben de windows 7 kullanıyorum ulaşılamayacak birşey değil torrentten indirip orijinal gibi kullanırsın o sorun değil. Önemli olan sadece windows kullanmamak. Yanında Pardus kurabilirsin, Ubuntu kurup aynı anda kullanabilirsin. Windowstan daha hızlı ve daha az hatalı olduğu gibi, emülatör kullanarak bazı windows uygulamalarını da çalıştırmak mümkün. Lütfen ticari yazılımlar yerine özgür ve açık akynak kodlu yazılımlara da gereken önemi verelim :D
- 1
- 2