Bana disk birleştirme ve denetlemek için bi program lazım bu yüzden açıyorum karar veremedim şimdiden saolun
En iyi disk birleştirme programı hangisi sizce??
he he, şimdi verdim,free
(iyi prog.lafının üstüne gelirmiş)
https://www.chip.com.tr/forum/jkd ... g-v4.0_t118801.html
Mustafa kardeş benim pc nin windows hata denetleme hizmeti (chkdsk) çalışmıyor
pc bozuk dosya konusunda uyarp duruyor bana
bozuk dosyaları onaracak bi prog lazım
Bu soru çok zor :)
Windows'un kendi birleştirme programını yaan taşeron firma Diskeeper var...Mesela onun kendi ürün var..
Sonra ücretsiz olan Auslogics var...başklarına onu kurarım ben mesela..
PerfectDisk var..satın almak istiyorsanız düşünebileceğiniz sık sık güncellenen ve Boot Time defrag da yapabilen ;)
O&O Defrag da ilk çıkanlardan ve kalitelidir..
JKDefrag da çok tavsiye edildi ve iyi diye duydum...
Sonuç: Biri adam gibi test etmedikçe lider yok :D
ben xp kullananlara tune-up utilities'i kurarım. bu program da artık dahili disk birleştiricisi var. asıl önemli olan 1-click maintenance aracının otomatik olarak istediğin vakitte çalışması. eğer zamanlama ayarlamazsan yukarıdaki programlar sen çalıştırmadığın müddetçe çalışmaz.
windows disik birleştiricisini zamanlamalı olarak çalıştırmak için bu belgeyiincelemekte yarar var.
o&o defrag kullanıorum...birleştirme işlemi yaptımda parçalı dosyalrın hepsi birleşmiyor, illaki 2 tane kalıo birleşmeyen...butun dosyaları nasıl birleştirebilirim??
Piriform'un defragler programını disk birleştirme için tavsiye edebilirim.
Hata giderme ve bakım için Hiren's Boot CD 10.6 içindeki HDD REGENERATOR programı kesinlikle tavsiyemdir. (10.6 sürümünden sonraki CD'lerde HDD REGENERATOR yok.)