141.211.144.17
141.211.144.15
Açmadığı site yok çok hızlı bi dns'dir.Open dns kullananlarda gönül rahatlığıyla geçebilir
141.211.144.17
141.211.144.15
Açmadığı site yok çok hızlı bi dns'dir.Open dns kullananlarda gönül rahatlığıyla geçebilir
Hala DNS gibi acemice yöntem deniyenler yok sanıyordum.. Host yapın, sıkıntısız her yere girinbence siz acemice davranıp neden o sitelere giremediğimizi düşünün ?
DNS ne demek onu bi gözden geçirin , ne işe yarar amacı nedir filan ?
ondan sonra acemiliklerimizi tartışalım :)edit : imla
Son Düzenleme: Barış ~ 06 Ağustos 2010 03:15
Bu DNS adresleri kimin, sağlayıcısı kim, o bilgiyi de verseydiniz keşke.
bence siz acemice davranıp neden o sitelere giremediğimizi düşünün ?
DNS ne demek onu bi gözden geçirin , ne işe yarar amacı nedir filan ?
ondan sonra acemiliklerimizi tartışalım :)edit : imla
Bence siz araştırın.. DNSyi yıllarca kullandım. Her seferinde değiştirmekten yorulmuştum. Yapıyorum sonra kalıyor. Resimler açılmıyor, sayfalar açılmıyor vs. HOST yaptım kendim neredeyse bir ay sürdü genelde kapalı siteleri yazdım tabi arada sınavlar gelince kalmıştı ama şimdi hiç sıkıntı çekmeden mis gibi giriyorum. Bence acemilik ne demek bilmiyorsunuz. Giremediğim site yok bundan emin olun.
Ayrıca:
4.2.2.2 4.2.2.5
4.2.2.3 4.2.2.6
Bunlarda alternatif...
@Karub bence susmalısın battıkça batıyosun çünkü...
@Karub bence susmalısın battıkça batıyosun çünkü...
H-hı.. Anlıyorum ben sizi evet batıyorum
DNS yzacağıma hepsini HOSt'a ekledim aynı iş..
Örneğin bir DNS girdim. Kapalı sitelere erişim rahat oluyor ama ilerde resimler gözükmüyor, sayfalar açılmıyor gibi durumlar oluşuyor. Bunda bu durum var mı?Son Düzenleme: Karub ~ 06 Ağustos 2010 21:15
Tartışma gereksiz. Aslında bizi ne idiğü belirsiz dns sunucularıyla ve hostla mostla uğraştıran zihniyet beter olsun!
Bu arada servis sağlayıcıları arasında da manyaklıklar var bu engelleme konusunda. Tt'nin yasaklamadığı site Smile'de yasaklanmış, Smile'de açık site Turknet'te yasaklı. Kafalarına göre orayı burayı kapatıyorlar. Ne olacak bu işin sonu bilemiyorum cidden...
Arkadaşlar ben buraya sadece bilgi paylaşımı için yazdım tartışma çıksın istemiyorum !
Lütfen forumda olduğunuzu unutmayın !
Arkadaşlar ben buraya sadece bilgi paylaşımı için yazdım tartışma çıksın istemiyorum !Yanlış anlamayın; dün gördüm konuyu ve oldukça aradım nereye ait olduğunu bulabilmek için. Sonunda buldum Mişigın Üniversitesiymiş. Kullandığımız bir forumu daha kaliteli hale sokmak için söylediğim bir miktar da sert bir serzenişti sadece bu. Bir ara konuyu genişletir, toparlar ve düzenlerseniz ihtiyacı olana faydalı olacaktır, yoksa bu haliyle kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor;)Lütfen forumda olduğunuzu unutmayın !
Saygılar...
Siteleri Açıyorda...
Edit:Adam Konuya açtığına açacağına pişman :D
İlk defa gördüm usta modemde bi problem olmasın ?
konu tam benlik.
Aylardir google tr ve gmalile giremiyorum.
her tarayicidan denedim olmadi.
windows 7 kulaniyorum.gmalile gimrye calsirken bu cikiyior
bağlantısı sırasında bir hata oluştu.
SSL izin verilen uzunluğu aşan bir kayıt aldı.
(Hata kodu: ssl_error_rx_record_too_long)
google tr de ise
If you feel you have reached this page in error, please contact the web site owner:
[email=webmaster@google.com.tr]webmaster@google.com.tr[/email]
It may be possible to restore access to this site by following these instructions for clearing your dns cache.