En İyi Dokunmatik Telefon Markası
en iyi dokunmatik telefon
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Bakalı hangisi bende yeni birtane telefon almayı düşünüyorum bir türlü karar veremedim konuyu
takipteyim.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (83298) ~ 10 Ekim 2011 15:34
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj
Samsung Çok Çabuk Bozuluyor. Çok Hassas. Ama Nokia Tank Gibi. Ne Yaparsan Bozulmuyor. Şıklarda LG, Sony Ericson, HTC, Apple, BlackBerry Olsaydı Apple Derdim.En son samsunglarda e250 falan mı kullandın,bendeki samsung her üründen memnunum en ufak bi sorun bile çıkarmadı adam gibi kullandıkdan sonra ne olursa olsun bişey olmaz.Nokia konusunda tank benzetmesine katılıyorum kalas gibi geri kafalı ürün çıkartmaya devam etsin.
eskı dokunmatık telımde samsungdu suuyun ıcınden aldım dusurmustum 20 dk sonra falan kapadım kurutdum kullanmaya dewam nokıa cok cok gerıde son telefonları ıyı ama işletım sıstemı yaramaz 3. samsung dokunmatıgımı kullanıyorum sıksık telefon deyısırım yıne samsung alıcam elım bollastıgı gıbı samsung dan ıyısını samsung yapıyor :)
NOKIA sağlam telefon üretir... sağlam olarak birde SAMSUNG var... tabi SGH-E250 ile kötü anısı olanların yeni modellere bakmasında fayda var... androidli modelleri çok iyi... en iyi androidli telefonları ise Sony Ericsson üretiyor...
En son samsunglarda e250 falan mı kullandın,bendeki samsung her üründen memnunum en ufak bi sorun bile çıkarmadı adam gibi kullandıkdan sonra ne olursa olsun bişey olmaz.Nokia konusunda tank benzetmesine katılıyorum kalas gibi geri kafalı ürün çıkartmaya devam etsin.kelimesi kelimesine katılıyorum