EA (elektronic art)' ın hazırlamış olduğu en iyi oyun sizce hangisi ?
Bütün kategoriler için geçerli bu...
En İyi EA Oyunu Sizce Hangisi ???
- 1
- 2
Bana Göre EA'nın Yaptığı Oyunlar Çok İyi.Beğendim oyunlarıda var..
1-NFS-Underground
2-Medal Of Honor Allied Assault
3-Battlefiled 1942
4-Battlefiled-Vietnam
5-Command&Conquer-Generals
6-Fifa Serisi
Bu oyunların hepsi güzel gerçekten karar vermek zor bende o yüzden size sordum
EA'nın bana göre hiç kötü Oyun Yaptını Görmedim Helal Olsun....
Kolay Gelsin...
ben spor oyunlarını sevdiğim için benim tercihim nba live serisi özellikle 2003'ten sonrası süper
bende severim NBA Lİve 2003.
Kolay Gelsin...
Futbol hayranı olduğum için aslında bu daldaki oyunlarını daha çok seviyorum ama yinede güzel olmayan oyunu yok hakkatten... Çok büyük bir şirket ve büyük yatırımlar yapıyor doğal olarak ta emeğinin karşılığını alıyor
fifa 2004 hariç tüm oyunları güzel
aslında fifa 2004 te kötü deil biraz oynanırlık ta problem var gibi sanki çok gerçekçi değil
Harry Potter prisoner of azkaban ve Lotr oyunlarınıda unutmamak gerekir
evet yani çok yeni oyunlar çıkarıyorlar.Sitesine baktım. Battlefiled 2 çıkaracaklarmış.Helal Olsun...Zaten En Çok Ea'nın Oyunlarını seviyorum..........
Kolay Gelsin...
1-Ea
2-Ubisoft
3-RockStargames
4-Microsof Games
Bana Göre Sıralama böyle...
Kolay Gelsin.....
ea gerçekten çok iyi ve gerçekçi oyunlar yapıyor.ben ea nın spor oyunlarını,yüzüklerin efendisi serilerini,medal of honor serilerini ve tabi ki de underground oyununu seviyorum.bu arada sitesinde duyduğum bir haberde underground 2 yazıyordu sizce nasıl olur bu yeni NFS.bunun dışında yeni LOTR oyunları da çok iyiye benziyor.iki tane çıkaracak.harry potter prisoner of azkaban oyunu bence o kadar da iyiye benzemiyo.grafikler biraz gerçek dışı fazla benzemiyo.nba serilerinde ve fifa serilerinde yaptıkları surat benzetme çalışmalarını burada da uygulayabilirlerdi diye düşünüyorum.pacific assault un da nasıl olacağını merak ediyorum.
Medal Of Honor Pacific assault'ın E3 Videosunu İzledim çok güzel....
Kolay Gelsin....
sizce underground 2 nasıl bişey olacak baya iyi ve etkileyici görünüyo du.alıp oynarmısınız.yoksa underground tan artık bıktınız mı.bu yüzden başka oyunlara mı yönelirsiniz.
vallaha underground 5 çıksa yine alırım Çünkü Benim İlk Bilgisayar Oyunum Nfs 1 oldu ondan sonra baya ilerlettim.ve Bende Modifiye Hastasıyımda....... :))
Kolay Gelsin....
ben zannetmiyorum dediğim gibi bütün oyunlar sıkıyo bir süre sonra
O Her Kişiye göre değişebilir Mesela Örnek Counter-Strike Acayip Sıktı.Onu Bıraktım Artık Battlefiled 1942 Oynuyorum....GTA Vice City Acayip Sıktı.Suyunu Çıkartılar nerdeyse...
evet bende ondan bahsediyorum birde oyunları zevkli hale getirmek için sürekli yeni şeyler çıkartıyorlar mesela yamalar veya güncellemeler fln ama buda yeterli olmuyor bence
NFS Underground derim baska bisey demem :)
Nfs-Underground 2 bekliyoruz...
- 1
- 2