ARKADAŞLAR EN İYİ EKRANKART HANGİSİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?Bİ ZAHMETT
EN İYİ EKRAN KARTI HANGİSİ ?
f/p olarak en iyisi 4870 470 ytl 8850 f/p olarak iyi o da 310 ytl ama en hızlı dersen gtx 280 1000 ytl ayrıca hd 4870 arasında da öyle fazla bi performans farkı yok %10 ya vardır ya yoktur hd 4870x2 çıkıyo yakında yeni kral o olucak :)
Katılıyorum 4870x2 yada 4870 CF modda suan için en iyi ekran kartı o.
http://www.hepsiburada.com/produ ... 4&productid=bd50901
şuanda en iyisi bunlar ama f/p olarak ati hd4870 yada 4850
selam
eğer chip dergisi okuyorsanız bu ayki dergide 42 ekran kartı testi var çok güzel bir testten geçmiş eğer alacaksan bunu bi oku derim
saolun yardımlarınız için hepinize tek tek tşk ederim
En iyi ekran kartı diye bir şey yoktur en iyi ekran kartı ihtiyacına göre kesene uygun olan kart en iyi karttır
yeni aldim fiyata gore performans super 4 gb rem, e8400 3.0ghzislemci, hd4850 512mb ekrankarti ucuryorum..........HD4850 DERIM........
hahaha karşılaştırdıklarının birisi masaüstü diğeri laptop şaka mısın arkadaşım sen?
Laptop oyun oynamak için değildir. Senin 5-6 tane birden işlem yapmanın sebebi işlemcin ile anakartındır. Ekran kartının etkisi yoktur demedim. En büyük etken işlemci ile anakarttır. Burda özelliklerini saydıkların anakartla işlemcinin performansı. Ekran kartının performansı değil. İşlemci ve anakartının özelliklerini söyleyip ekran kartıyla övünen birini ilk defa görüyorum.
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz
Memory: 896MB RAM
Page File: 362MB used, 1805MB available
Display Memory: 320.0 MB
Arkadaslar pc mde bunlar yuklu acaba call of daty blk oprt oyununu oynamak icin ne yapmam lazım hangi ekran kartı almam lazım veya baska bişey daha almam lazımı Lütfen aCIL YARDIM