En iyi grafikli oyun
nasıl byler oyun gerçek gibi
bencede oyun içi bir görüntü değil sinematik bir görüntü vede öyle olsa bile oyunlar çıkmadan önce tanıtımlarında ve tailer larında daha gerçekci görünür ancak pc de oynayınca o kadar da iyi olmadıklarının farkına varırız
2013 de mi çıkıyor.Güzelmiş.
Hayır bu oyun içi bir görüntü.. LEVEL 280 de okudum oyunun fotoğrafları falan vardı. Aynı böLEVEL 280? Çok ileri gittin dostum. :)Bu arada bu konuda devrim yaratan az oyundan biri Crysis 2'dir bence. Çünkü ara videoların kalitesini aşırı yüksek tutmayarak oyuncuyu hayal kırıklığına uğratmamıştır.
zaten bu oyun ps3 için çıkacak
Bana gore en guzel grafikli oyun batman ac mw3 crysis 1 2 dcm4 cunku bende sorunsuz bir sekilde oynatiyor batman ac de hergun yeni bir ozellik kesfediyom.
PS3 değilde PC olarak FPS'de en iyi grafik Battlefield 3 ve Metro 2033, Action'da Assasin's Creed Revelations ve Arkham City, Yarış olarak da NFS: The RUN olarak düşündüm.
Bu oyun sadece PS3 için çıkacak fakat gerçekten trailerde çok fazla abartılmamış grafikler varsa gerçekten çok iyi bir grafikli oyun diyebilirim. Ama videodan etkilendim. Güzel bir oyuna benziyor kesinlikle.
Sizce gerçekten iyi grafikli bir oyun mu MW3?